• Biofinity XR

Nagyon súlyos látásproblémával küzd? Eddig azt gondolta, nem viselhet kontaktlencsét?

RÖVIDEN
  • Havi csere
  • A lencse nedves, a viselése pedig kényelmes marad
  • Természetesen nedvesedő, így kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre

A széles dioptriatartomány lehet a válasz

Olyan szintű rövid- vagy távollátásban szenved, amely miatt eddig nehezen talált kontaktlencsét a látáskorrekcióhoz? Ha Ön esetében is ez a helyzet, a CooperVision Biofinity® XR szférikus lencse adhatják meg a választ – ahol az „XR” jelentése kiterjesztett dioptriatartomány („extended range”).
A Biofinity XR lencse az Ön igényeihez hasonló extrém látáskorrekcióra terveztük. Ezek a lencsék ugyanazt a kiemelkedő kényelmet, valamint látásteljesítményt nyújtják, mint a Biofinity szférikus kontaktlencsék.

Egészségesebb lencseviselés

Az exkluzív Aquaform® technológiának köszönhetően a Biofinity XR lencse rengeteg oxigént enged át az Ön szeméhez. A természetes nedvesedés pedig nem tűnik el. Kitűnő látást élvezhet egy lágy és kényelmes lencsét viselve, amely egészségesebb a szemeinek.
Ha korábban nem viselhetett kontaktlencsét, vagy elégedetlen a jelenleg használt márkával, érdeklődjön szemész szakemberénél a Biofinity XR kontaktlencséről!

Aquaform technológia

Valószínűleg már találkozott az „Aquaform® technológia” kifejezéssel termékeinken, és elgondolkodott rajta, pontosan mit is jelenthet.

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Rövid- vagy távollátás

A rövidlátó páciensek tisztán látják a közeli tárgyakat, ám a távolabbi tárgyak homályosak számukra. Távollátás esetén a távoli tárgyak általában tisztán láthatóak, viszont a közeli tárgyak esetében gondot jelent a megfelelő fókuszálás. Érdeklődjön szemész szakemberénél, hogy megfelelő-e Önnek ez a kontaktlencse!

Kihordási idő

Havi

Ezt a lágy kontaktlencsét havonta kell lecserélnie.

UV-védelem

Nem

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a tulajdonságot keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-családot.

Nedvesedés

A Biofinity kontaktlencse természetesen nedvesedik külön felületkezelés és nedvesítőanyagok nélkül.

Kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre a kontaktlencse viselése során.

Kiszerelés

3 db / doboz

Egy dobozban 3 db lencse található.

Páciens tájékoztató

Tekintse meg tájékoztató oldalunkat!

Az oldal fontos információkat és használati utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és jegyezze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.