clariti® multifocal havi cseréjű,szilikon-hidrogél kontaktlencse a presbiópiára

RÖVIDEN
  • Azon kontaktlencseviselő pácienseknek tervezve, akiknek a közeli éleslátáshoz más dioptriára van szüksége mint a távoli éleslátáshoz
  • Kiváló, egész napos kényelmet biztosíthat
  • UVA- és UVB-védelem*

Főbb előnyök

Magas Dk/t érték, alacsony modulus és nagy víztartalom1

Tiszta látás lehetősége közelre, távolra és köztes távolságra

A CooperVision clariti® multifocal kontaktlencsékkel egészséges és kényelmes viselési élmény, valamint tiszta látás lehetőségét nyújtja közelre, távolra és minden köztes távolságra egyaránt.
 
A clariti® multifocal lencsék a lehető legegészségesebb alapanyagból, azaz szilikon-hidrogélből készülnek, így az oxigén eljuthat a szemhez, biztosítva ezzel a lehetőséget, hogy a szemek tiszták, fehérek és egészségesek maradjanak

Védi szemeit az UV-sugárzás káros hatásaitól

A lencsék UVA- és UVB-szűrőt* is tartalmaznak, így védve szemeit az UV-sugárzás káros hatásaitól.

A szilikon-hidrogél anyag egészséges jellemzőinek köszönhetően reggeltől estig viselheti a clariti® multifocal lencséket, jobban alkalmazkodva a modern életmód követelményeihez. A lencsék ezenkívül UVA- és UVB-szűrőt* is tartalmaznak, amelyek megóvják szemeit az UV-sugárzás káros hatásaitól.

Kényelemre tervezett kontaktlencse

A clariti® multifocal kontaktlencsék gyártása során alkalmazott WetLoc technológia valamint a hihetetlenül vékony lencseszél miatt a kontaktlencse kevésbé észlelhető és kényelmesebben viselhető.

Érdeklődjön kontaktológusánál a clariti® multifocal, havi szilikon-hidrogél kontaktlencsék egészségügyi előnyeiről.

1.A piacon jelenleg forgalomban lévő havi kifordási idejű kontaktlencsék között.
*Figyelmeztetés: Az UV szűrő réteggel ellátott kontaktlencsék nem helyetteítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős napszemüveget a szemész szakorvosuk, vagy optometristájuk ajánlása szerint.