Havi cseréjű szilikon-hidrogél kontaktlencsék szemtengelyferdülésre (asztigmiára)

RÖVIDEN
  • Stabil és megbízható látást biztosít
  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt
  • UVA- és UVB-védelem*

Kiváló látásélesség a szilikon-hidrogélek egészségügyi előnyeivel vegyítve

Azonfelül, hogy a szemtengelyferdülést (asztigmiát) stabil és megbízható módon korrigálják, a CooperVision clariti® toric lencsék a lehető legegészségesebb anyagból, szilikon-hidrogélből készülnek. Ez a lencseanyag lehetővé teszi, hogy az oxigén eljusson a szemhez, amely így tiszta, fehér és egészséges marad. A szilikon-hidrogél anyag egészséges jellemzőinek köszönhetően reggeltől estig viselheti a clariti toric lencséket, jobban alkalmazkodva a modern életmód követelményeihez.
 
A lencsék UVA- és UVB-szűrőt* is tartalmaznak, megóvva szemeit az UV-sugárzás káros hatásaitól.

Kényelemre tervezve

A clariti toric lencsékben alkalmazott WetLoc™ hihetetlenül vékony lencseélt biztosít, így a kontaktlencse kevésbé észlelhető és kényelmesebben viselhető.
 
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a clariti toric havi szilikon-hidrogél kontaktlencsék egészségügyi előnyeiről és látáskorrekciós hatékonyságáról.
                           

*Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.