Specializáció és csúcstechnológia

Ha egyetlen célt tűzzünk ki magunk elé és azt a lehető legjobban igyekszünk megvalósítani, segítheti egy praxis beindítását és növekedését. Dr. Roxanne Achong-Coan két megkülönböztetésre alapozta a sikeres praxisát: a specializációra és a legújabb technológiák alkalmazására.

A CooperVision tisztában van a technológiai innováció szerepével a minőségi szemészeti szolgáltatások területén, ezért interjút készített Dr. Achong-Coannal, hogy megkérdezze az ő véleményét arról, hogyan lehet a technológia segítségével szemészeti praxist építeni.

A specializáció megkülönböztet a többiektől

Dr. Achong-Coan a kontaktlencsék szakértője, főleg a speciális lencsék illesztése és az orthokeratológia területén. A Coan Eye Care a kontaktlencsékre helyezte a hangsúlyt, ezért a költségeit, a képzéseit, a kollégák kiválasztását és a marketingtevékenységét is a lehető legtöbb páciens megőrzésére használhatja. Az új technológia körültekintő, de lelkes alkalmazása csak még jobban megkülönböztette a Coan Eye Care-t.

A Coan Eye Care folyamatosan azok között a helyi praxisok között van, amelyek elsőként alkalmaznak különféle technológiákat, mint például az optikai koherenciatomográfiát (OCT), az amnion membránt a szem felületén előforduló problémák kezelésére és a legújabb, hordozható tonométert. Az ilyen eszközök beszerzéséről szóló döntés mindig a hatékonyságot, eredményességet és a költségeket mérlegelve születik meg, de a Coan Eye Care azt a hosszú távú előnyt is figyelembe veszi, amelyet egy egyedülálló vagy különleges ajánlat jelent.

A fejlett technológia képes:

  • szélesíteni a kezelhető potenciális páciensek körét
  • növelni a páciensek hűségét, mert jobb diagnózist és kezelést kapnak
  • növelni a kevésbé szakosodott kollégáktól érkező ajánlások számát
„Nincs olyan szemmel kapcsolatos probléma, amelyet nem tudunk orvosolni a praxisunkban.”
Dr. Roxanne Achong-Coan

A technológiai befektetés hosszú távú értéket teremt

Az üzleti vállalkozás sikeréhez elengedhetetlen, hogy kitűnjön a versenyben, de nem ez az egyetlen előnye annak, ha vállalja a fejlett technológiába történő beruházással járó többletköltséget és képzési időt. Dr. Achong-Coan és a Coan Eye Care vezető szerepet töltenek be a régióban és ezzel emelik a praxisban dolgozók szakmai megítélésének színvonalát is, ez pedig lehetővé teszi további tehetséges és képzett alkalmazottak felvételét, akik egy megbecsült praxisban szeretnének dolgozni.

„A mi orvosaink helyben kapják meg a szembetegségekkel és a kontaktlencsékkel kapcsolatos képzést, és körülbelül 66 évnyi összesített klinikai gyakorlattal rendelkezünk” – mesélte el Dr. Achong-Coan.

A mértéktartás segít fenntartani a növekedést

Az új technológiák alkalmazásának képességével együtt jár az ahhoz szükséges energia és ambíció, hogy ne álljunk egy helyben. Dr. Achong-Coan most is egy újabb lehetőséggel bővítette a Coan Eye Care kínálatát, amikor a Meibom-mirigyek diszfunkciójának (MGD) megelőzését, felismerését és kezelését is felvette a kínálatba. Ez a szolgáltatás nemcsak azoknak a pácienseknek fog segíteni, akik szemszárazságban szenvednek és eddig nem kapták meg a megfelelő kezelést, de a specializált és különleges kezelés a páciensek hűségét is megerősíti.

A legkorszerűbb technológia alkalmazására nemcsak a berendezéseknél kerül sor. Dr. Achong-Coan praxisa epigenetikát is alkalmaz, amelynek során DNS-vizsgálat segítségével alakítják ki a páciensek kezelési terveit, hogy biztosan hozzájussanak a szemek egészségét biztosító megfelelő betegségmegelőző megfigyeléshez és átfogó táplálkozási tervekhez. Azzal az eltökéltséggel együtt, hogy a legnagyobb kihívást jelentő szaruhártyán is képesek legyenek illesztést végrehajtani, ez a szigorú stratégia karaktert és mélységet ad a Coan Eye Care márkának.

Az eredmény egy növekvő és hűséges páciensbázis, valamint olyan alkalmazottak, akiket megelégedéssel tölt el a kihívást jelentő állapotok kezelése.