Ahogyan előmozdítjuk a látástudomány fejlődését, végig az olyan új technológiákra összpontosítunk, amelyek valódi előnyökkel járnak a kontaktlencse-viselők számára.

Néhány példa fejlesztéseink közül:

Smart Silicone™ – áttörés a kontaktlencsék világában! Szilikoncsatornák egyedi hálózata biztosítja a hatékony oxigénszállítást és az optimális lencseteljesítményt. Ez erős együttműködést tesz lehetővé a hidrofil anyagokkal, ami hatékony szilikonfelhasználást és nagyfokú oxigénáteresztést eredményez.

A végeredmény egy olyan lencse, amely klinikai tesztek által igazolt kivételes elégedettséget nyújt a kényelem, az egészség és a kezelés terén.

Aquaform® technológia – az Aquaform természetesen nedvesíthető anyagot biztosít, amely hidrogénkötéseket létesít a vízmolekulákkal. Így a víz a lencsében marad, miáltal a lencse felületi kezelés vagy nedvesítőanyag nélkül nedvesíthető.

Az oxigénszállítás hatékony a lencsén keresztül, köszönhetően az egyedi szilikonmakromereknek, amelyek hosszú szilikonláncokat biztosítanak. Ez az egyedi szilikonmakromer kevesebb molekuláris hidat tartalmaz, így lágyabb és rugalmasabb, mint a szilikon-hidrogél lencsék első generációja.

Ez az izgalmas technológia kizárólag a CooperVision kínálatában szerepel, az Avaira® és a Biofinity® kontaktlencse-termékcsaládban.

PC Technology™ – a PC technológia egyszerűen elmagyarázva a Proclear® kontaktlencsék 96%-os hidratáltságát teszi lehetővé, biztosítva az egész napos nedvességet és kényelmet.

Egyedül Proclear kontaktlencséink anyaga nyerte el az Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „Fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.

Ahogyan említettük, ez csak kis minta mindabból, amit a kontaktlencsék területének előmozdítása érdekében tettünk, hogy nagyobb kényelmet és több előnyt biztosíthassunk a viselőknek és az optometristáknak egyaránt.