Juan Carlos Aragón

Vezető alelnök, globális professzionális és klinikai ügyek

Dr. Juan Carlos Aragón vezető alelnök a globális professzionális és klinikai ügyek területén. Feladata a vállalat szakmai, akadémiai és klinikai ügyekkel kapcsolatos globális stratégiájának kialakítása, bevezetése és kezelése. Mielőtt elfogadta ezt a posztot, Juan Carlos a vállalat latin-amerikai működését felügyelte az üzletfejlesztés mellett az amerikai kontinensen. Korábban a CooperVision elnöke volt az ázsiai és csendes-óceáni térségben, illetve az EMEA régióban. A CooperVision előtt Juan Carlos a Bausch + Lomb és a Novartishoz tartozó CIBA Vision nemzetközi vezetőségében töltött be különböző posztokat.

Juan Carlos több mint 28 év iparági tapasztalatot hoz a CooperVisionbe. A CooperVision csapatához 2000-ben csatlakozott. A szemgondozással és a kontaktlencsékkel kapcsolatos oktatás erőteljes szószólója. Jelenleg a globális igazgatótanács elnöke és az Optometry Giving Sight globális fejlesztési tanácsának elnöke – a CooperVision globális platina szintű szponzorként büszke támogatója ennek a szervezetnek.

A Costa Ricában született Juan Carlos 1984-ben kitüntetéssel diplomázott optometristaként a mexikóvárosi Nemzeti Politechnikai Intézet orvostudományi karán.