Téli kampány


Örömmel tájékoztatjuk, hogy még kedvezőbbé tettük a CooperVision  téli napilencse kampány részvételi feltételeit! 


Legyen Ön is résztvevő, vegye igénybe a kedvezményes csomagajánlatunkat és tegyen szert új kontaktlencsés törzsvásárlókra!

Célunk változatlan: a CooperVision online eszközeinek hatékony felhasználásával potenciális, új viselőket irányítunk az Ön üzletébe.

Kérem, olvassa el a lenti, megújult tájékoztatót, és ha felkeltettük az érdeklődését, küldje el az info@coopervision.hu címre az Ön üzlete(i)

  • nevét
  • pontos címét
  • nyitva tartását
  • telefonszámát
  • e-mail címét
  • weboldalát
  • Facebook profilját

Az adatokat egy egyedi, térképes keresőn jelenítjük meg azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb információt továbbítsuk az Ön üzletéről az érdeklődők felé.

Várjuk szíves jelentkezését!


Fontos tudnivalók a CooperVision téli napilencse kampányáról

A kampány időtartama: 2015. december 8 – 2016. február 29. 


Milyen kedvezményes csomagajánlatok állnak a rendelkezésemre?

Rendeljen az alábbi csomagok egyikéből, és mi ezt követően, egészen az akciós időszak végéig biztosítjuk a vásárlóknak meghirdetett kedvezményt: minden 2 doboz Myday, vagy Clariti 1 Day 30 illetve 90 darabos napi lencse megvásárlása esetén 25% kedvezményt adunk.

 

 

MyDay 30 db 

  • 21 doboz rendelése esetén 7 doboz ajándék (25% kedvezmény)

vagy

Clariti 1 day 30 db

  • 21 doboz rendelése esetén 9 doboz ajándék (30% kedvezmény)

vagy

Clariti 1 day 90 db

  • 7 doboz rendelése esetén 3 doboz ajándék (30% kedvezmény)

A fenti kedvezmények az Ön aktuális kedvezménye felett értendőek és üzletenként egyszer vehetőek igénybe az akció időtartama alatt. A maximálisan rendelhető mennyiség összesen 120 doboz üzletenként.

Hogyan vehetek részt a kampányban?

A fentiek szerint, a vállalkozás részletes adatainak megadásával teheti meg az első lépést.

Ezt követően kérjük, hogy helyezze ki a postai úton érkező kirakati matricát és szórólapokat.

Biztosítsa az ingyenes kipróbálási és kedvezményes vásárlási lehetőséget az érdeklődőknek. A vásárlóknak meghirdetett 25% kedvezményt csak a készletet vásárló partnereinknek tudjuk biztosítani. Az érdeklődők felé csak a próbalencse ingyenességét kommunikáljuk, a vizsgálati díjról kérjük, Ön tájékoztassa a vásárlókat.

Mit kínálunk a fogyasztónak?

Célunk, hogy a CooperVision online eszközeinek felhasználásával (Facebook, Youtube, Google+, coopervision.hu, egyedi térképes üzeltkereső) és fizetett online hirdetésekkel a lehető legszélesebb körben népszerűsítsük a kipróbálási és kedvezményes vásárlási ajánlatunkat a potenciális érdeklődők körében. Ennek érdekében folyamatosan jelen leszünk az online térben. Kérjük, kövesse figyelemmel és ossza meg a CooperVision Facebook profiljának bejegyzéseit, naprakész információit!

Az érdeklődőknek a CooperVision egynapos szilikon-hidrogél lencséit kínáljuk kipróbálásra, egy kiemelkedően kedvezményes vásárlási lehetőséget meghirdetve: Két doboz napilencse megvásárlása esetén a második dobozt féláron biztosítjuk. A fogyasztók a www.benezted.hu oldalon számos érdekességet  és hasznos információkat is találhatnak.

Miért éri meg részt vennem a kampányban?

Az Önhöz irányított érdeklődők amellett, hogy kiváló lehetőséget biztosítanak a törzsvásárlói köre növelésére, lehetővé teszik a kapcsolt értékesítéssel (szemüveg, szolgáltatások) az árbevétele növelését.

Éljen a lehetőséggel, növeljük együtt az Ön üzleti sikereit!

Felmerülő kérdések esetén a megszokott elérhetőségeken állunk rendelkezésére.

Várjuk szíves regisztrációját és megrendelését!