clariti 1 day multifocal egynapos kontaktlencse

  • Az egynapos lencsék kényelme a szilikon-hidrogél alapanyag előnyeivel ötvözve
Termékleírások

Jellemzők

  • A presbyopia korrekciójára
  • Szilikon-hidrogél alapanyag
  • Kiváló minőség, egész napos kényelem
  • UVA- és UVB-védelem(1)
  • Napi cseréjű lencsék

Az egynapos lencsék kényelme a szilikon-hidrogél alapanyag előnyeivel ötvözve

A clariti 1 day multifocal segítségével a presyopiás páciensei egyszerre élvezhetik a napilencsék kényelmét és a szilikon-hidrogél (SiHy) alapanyag egészségügyi előnyeit. Jelenleg ez az egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél lencse presbyopiára.
 
Pácienseinek a szilikon-hidrogél fehérebb szemeket és egészségesebb(2) lencseviselési élményt jelent. A clariti 1 day lencse 100%-os oxigénfelvételt tesz lehetővé a szaruhártyán.(3) Valójában a javasolt oxigénmennyiséget(4) meghaladó áteresztést biztosít a lencse teljes felületén az egészségesebb szemek érdekében.

Egyre több szakember bővíti kínálatát a clariti 1 day multifocal kontaklencsével.

Az WetLoc™ technológia kiváló, egész napos kényelmet nyújt

A CooperVision clariti 1 day multifocal lencsékben alkalmazott WetLoc™ technológia optimális nedvesíthetőségű hidrofil lencséket biztosít.
 
Az WetLoc™ felületkezelés nélküli technológia, amely a hidrofób szilikonmolekulák szerkezetét átalakítva hidrofillé teszi azokat. Így a lencse természetes módon vonzza magához és köti meg a vízmolekulákat, határozottan a lencse felületén tartva azokat. Az WetLoc™ technológia folyamatos nedvesíthetőséget is biztosít a viselési idő teljes tartama alatt. Az eredmény egy nagy víztartalmú(5) lencse, amely kiváló, egész napos kényelmet nyújt betegeinek.
 
Javasolja a clariti 1 day lencsék teljes kínálatát pácienseinek az egészségesebb kontaktlencse-viselési élményért – ez a világ egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencséje preszbiópiára.

(1)Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőszemüveget, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.
(2)Adataink alapján; a clariti 1 day fehérebb szemeket biztosít, mint a 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(3)Brennan N.A. – „Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear”. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 2005; 82:467–472.
(4)Holden B.A., Mertz GW. „Critical oxygen levels to avoid corneal edema for daily and extended wear contact lenses”. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 1984; 25:1161.
(5)A gyártó által közölt belső víztartalom.

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
somofilcon A / 56%
UV-védelem
Igen
Kihordási idő
Napi
Oxigén-áteresztő képesség
86 Dk/t (–3.00 D-nál)
Kiszerelés
5,30 db / doboz
Bázisgörbület
8,6
Átmérő
14,1
Szférikus érték
+5,00D - -6,00D
Addíció
LOW: +2,25 D Addícióig HIGH: +2,50 és +3,00 D Addícióhoz
Viselési előírás
Napi kihordás