• Kivételes stabilitás, látásminőség és kényelem – egyetlen lencsétől.
Termékleírások

Jellemzők

  • Természetesen nedvesedő
  • Optimalizált ballasztkialakítás
  • Alacsony modulus és magas Dk-érték
  • Szilikon-hidrogél anyag + UV-szűrés*

Optimális lencsekialakítás

A CooperVision Avaira® Toric olyan lencsét jelent az asztigmiás páciensei számára, amely maximális teljesítményt és figyelemre méltó stabilitást biztosít, ami különösen fontos azon asztigmiás páciensek számára, akiknél különböző korrekció szükséges a két szemre.
 
Az Avaira Toric lencsék az optimalizált ballasztkialakításnak (vagy az optimális formájú lencsének) köszönhetően egyszerre stabilak és pontosak. Ez a lencsekialakítás többlapos, amely optimális látásélességet, illeszkedést és kényelmet biztosít.
Az Avaira Toric kialakítása és a széles ballasztsáv gyorsan képes a lencsét a megfelelő helyre irányítani a jobb teljesítmény és az egyszerű beillesztés érdekében. Az egységes, ISO-kompatibilis vízszintes vastagság javítja a lencse stabilitását, és következetes illeszkedést biztosít a teljes dioptriatartományban – kiváló látást nyújtva, dioptriaértéktől függetlenül.

Szabadalmaztatott Aquaform® technológia + PEG

A kizárólag a CooperVision kínálatában megtalálható Aquaform technológiának köszönhetően az Avaira egy természetes módon hidrofil kontaktlencse, amely megőrzi a vizet a lencsén belül, minimálisra csökkentve a dehidratációt. Ezenkívül az alacsony modulus és a jó oxigénáteresztés segítségével nyújt kiemelt kényelmet és lélegzőképességet.
 

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrős lencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőviseletet, pl. az UV-szűrős védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A pácienseknek továbbra is viselniük kell UV-szűrős szemüveget, az illesztő utasítása szerint.

Lencsetechnológia

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
enfilcon A / 46,00%
UV-védelem
Igen
Kihordási idő
Kéthetes
Oxigén-áteresztő képesség
91 Dk/t (–3.00 D-nál)
Kiszerelés
6 db / doboz
Bázisgörbület
8,5
8,5
Átmérő
14,5
14,5
Szférikus érték
+6,00 - -6,00 D
(0,25 D lépésköz)
-6,50 - -10,00 D
(0,50 D lépésköz)
Cylinder dioptria
-0,75, -1,25, -1,75, -2,25
-0,75, -1,25, -1,75, -2,25
Tengely
10° - 180° (10° lépésköz)
10° - 180° (10° lépésköz)
Viselési eloírás
Napi