• Kivételes stabilitás, látásminőség és kényelem – egyetlen lencsétől.
Termékleírások

Jellemzők

  • Természetesen nedvesedő
  • Optimalizált ballasztkialakítás
  • Alacsony modulus és magas Dk-érték
  • Szilikon-hidrogél anyag + UV-szűrés*

Optimális lencsekialakítás

Az Avaira Vitality™ toric olyan lencsét jelent az asztigmiás páciensei számára, amely maximális teljesítményt és figyelemre méltó stabilitást biztosít, ami különösen fontos azon asztigmiás páciensek számára, akiknél különböző korrekció szükséges a két szemre.
 Az Avaira Vitality™ toric lencsék az optimalizált ballasztkialakításnak (vagy az optimális formájú lencsének) köszönhetően egyszerre stabilak és pontosak. Ez a lencsekialakítás többlapos, amely optimális látásélességet, illeszkedést és kényelmet biztosít.
Az Avaira Vitality™ toric kialakítása és a széles ballasztsáv gyorsan képes a lencsét a megfelelő helyre irányítani a jobb teljesítmény és az egyszerű beillesztés érdekében. Az egységes, ISO-kompatibilis vízszintes vastagság javítja a lencse stabilitását, és következetes illeszkedést biztosít a teljes dioptriatartományban – kiváló látást nyújtva, dioptriaértéktől függetlenül.

Jellemzők

Az Avaira Vitality™ toric létrehozásakor, ugyanazokat a termék jellemzőket tartottuk fenn, így biztosak lehetünk benne, hogy a páciensek biztosan és könnyeden tudjanak váltani.

Az Avaira Vitality™ toric lencsék lényegesen magasabb kényelemmel és látás stabilitással rendelkeznek, mint a korábbi Avaira® toric.

Avaira Vitality™ toric magasabb víztaralommal még fejlettebb lencsét jelent kifejezetten az asztigmiás páciensek számára.

Ha asztigmia miatt homályosan vagy torzan lát közelre és távolra, a CooperVision Avaira Vitality™ toric kontaktlencse megfelelő választást jelenthetnek Önnek és szemének.
Az Avaira Vitality™ toric kontaktlencse optimális formával rendelkeznek. A többlapos kialakításnak köszönhetően a lencsék stabilak, pontosan és kényelmesek. Közelre és távolra is tiszta látásban lesz része, illeszkedve egyéni igényeihez.

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrős lencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőviseletet, pl. az UV-szűrős védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A pácienseknek továbbra is viselniük kell UV-szűrős szemüveget, az illesztő utasítása szerint.

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
enfilcon A / 55%
UV-védelem
Igen
Kihordási idő
Havi
Oxigén-áteresztő képesség
91 Dk/t (–3.00 D-nál)
Kiszerelés
6 db / doboz
Bázisgörbület
8,5
8,5
Átmérő
14,5
14,5
Szférikus érték
+6,00 - -6,00 D
(0,25 D lépésköz)
-6,50 - -10,00 D
(0,50 D lépésköz)
Cylinder dioptria
-0,75, -1,25, -1,75, -2,25
-0,75, -1,25, -1,75, -2,25
Tengely
10° - 180° (10° lépésköz)
10° - 180° (10° lépésköz)
Viselési előírás
Havi