Biofinity Energys™ kontaktlencse

  • A digitális világ igényeire tervezett kontaktlencse
Termékleírások

Prémium1 minőségű, havi kihordási idejű szilikon-hidrogél alapanyagból készült kontaktlencse, képernyő előtti és egyéb tevékenységekhez. Az egyetlen2 kontaktlencse, amely egyesíti az Aquaform® technológia természetes nedvesíthetőségét a Digital Zone Optics™ optikai kialakítással, így véd a digitális eszközök okozta szemfáradtsággal összefüggő kifáradástól és szárazságtól.

Jellemzők

●    Az AquaForm® technológiának köszönhetően a lencse könnyebben nedvesíthető, lélegző és lágy
●    Az innovatív Digital Zone Optics™ lencsekialakítás csökkenti a közeli digitális eszközökre történő fókuszálással összefüggő akkomodációs terhelést. Alkalmas a modern digitális életmódhoz
●    A digitális és más eszközöket használók számára kevesebb erőfeszítéssel jár és komfortosabb a képernyő és a környezet közötti fókuszváltás
●    Többszörös aszférikus elülső felszín – a lencse teljes optikai zónájában
●    A lencsébe zárja a nedvességet, megőrzi a lencse lágyságát, biztosítva a még kényelmesebb viselési élményt, így a szemszárazság-érzés még a képernyő előtti munkavégzéskor is alacsony marad
●    Havi cseréjű kontaktlencse, napi vagy kiterjesztett viselési idővel
●    A magas oxigénáteresztő képesség rugalmas viselést biztosít3 akár  7 napon át, folyamatosan

Illessze pácienseinek a digitális világ igényeire tervezett kontaktlencsét!

Megnövekedett akkomodációs terhelés. Kevesebb pislogás. Gyakori fókuszváltás. A digitális eszközök használata természetes része a mindennapoknak, de ennek ára lehet a viselő szeme szempontjából. Biofinity Energys™, a digitális világ igényeire tervezett kontaktlencse.

Az egyedülálló optikai kialakítás megkönnyíti a viselők képernyő és környezet közötti fókuszváltásait. Úgy illeszkedik, mint egy egyfókuszú lencse.

A Biofinity Energys™ lencsében használt Aquaform® Technológia a lencsébe zárja a nedvességet, biztosítja a lencse lágyságát, biztosítva a még kényelmesebb viselési élményt, így a szemszárazság-érzés még akkor is alacsonyabb, amikor a képernyő előtt ülünk és lényegesen kevesebbet pislogunk.

A Biofinity® kontaktlencsecsalád előnyei a képernyő előtti és más aktivitásokhoz

A Biofinity Energys™ lencse ugyanazokat az előnyös tulajdonságokat biztosítja a viselők számára, mint a Biofinity® család többi tagja, megerősítve az alapanyag és a lencsekialakítás optimális egyensúlyával.

A viselők elfoglalt életvitelének részei a képernyő előtti és más aktivitások. Segítsen nekik az életstílusukhoz legjobban alkalmazkodó kontaktlencse viselési élményével! Érdeklődjön területi képviselőjénél az új Biofinity Energys™ kontaktlencséről!

Lencsetechnológia

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
comfilcon A / 48%
Kihordási idő
Havi
Oxigén-áteresztő képesség
160 Dk/t (–3.00 D-nál)
Vastagság
0,08
Kiszerelés
3 db / doboz
Lencse-kialakítás
Digital Zone Optics™
Bázisgörbület
8,6
Átmérő
14,0
Szférikus érték
Plan – –6,00 (0,25 D lépésköz)
–6,00 – –12,00 (0,50 D lépésköz)
+0,25 – +6,00 (0,25 D lépésköz)
+6,00 – +8,00 (0,50 D lépésköz)
Viselési előírás
Napi vagy 7 nap folyamatos viselés
Kezelési színezés
Lightblue® láthatósági színezés

1. CooperVision havi szilikon-hidrogél kontaktlencséivel összehasonlítva.

2. Jelenleg a piacon elérhető, szilikon-hidrogél kontaktlencsék között.

3. Sweeny D. Have Silicone Hydrogel Lenses Eliminated Hypoxia? Eye & Contact Lens, 2013