• A digitális világ igényeire tervezett kontaktlencse
Termékleírások

Jellemzők

  • Áttörés a kontaktlencse technológiában
  • A Digital Zone Optics™ lencsekialakítás a távoli látás megőrzése mellett segít az akkomodációs terhelés mérséklésében
  • A digitális és más eszközöket használók számára kevesebb erőfeszítéssel jár és komfortosabb a képernyő és a környezet közötti fókuszváltás
  • Többszörös elülső felszíni aszférikus görbe – a lencse teljes optikai zónájában
  • A lencsébe zárja a nedvességet, megőrzi a lencse puhaságát, biztosítva a még kényelmesebb viselési élményt, így a szemszárazság-érzés még a képernyő előtti munkavégzéskor is alacsonyabb
  • A kiváló légáteresztés, kombinálva a magas víztartalommal, biztosítja a kényelmes lencseviselést és az egészséges, fehér szemeket
  • Havi cseréjű kontaktlencse, napi vagy kiterjesztett viselési idővel

Illessze pácienseinek a digitális világ igényeire tervezett kontaktlencsét!

Megnövekedett akkomodációs terhelés. Kevesebb pislogás. Gyakori fókuszváltás. A digitális eszközök használata természetes része a mindennapoknak, de ennek ára lehet a viselő szeme szempontjából. Megérkezett az áttörés a kontaktlencse innovációban: a Biofinity Energys™, a digitális világ igényeire tervezett kontaktlencse.

A Biofinity Energys™ lencse a Digital Zone Optics™ lencsekialakítással hozzájárul a közeli digitális eszközökre való tartós fókuszálás okozta szemfáradtság megelőzéséhez. Az egyedülálló optikai kialakítás megkönnyíti a viselők képernyő és környezet közötti fókuszváltásait. Úgy illeszkedik, mint egy egyfókuszú lencse.

A Biofinity Energys™ lencsében használt Aquaform® Technológia a lencsébe zárja a nedvességet, megőrzi a lencse puhaságát, biztosítva a még kényelmesebb viselési élményt, így a szemszárazság-érzés még akkor is alacsonyabb, amikor a képernyő előtt ülünk és lényegesen kevesebbet pislogunk.

A Biofinity® lencsecsalád előnyeivel a képernyő előtti és más aktivitásokhoz

A Biofinity Energys™ lencse ugyanazokat az előnyös tulajdonságokat biztosítja a viselők számára, mint a Biofinity® család többi tagja, megerősítve az alapanyag és a lencsekialakítás optimális egyensúlyával.

A viselők elfoglalt életvitelének részei a képernyő előtti és más aktivitások. Segítsen nekik az életstílusukhoz legjobban alkalmazkodó kontaktlencse viselési élményével! Érdeklődjön területi képviselőjénél az új Biofinity Energys™ kontaktlencséről!

10-ből 9 digitális eszközt használó* egyetértett azzal, hogy a Biofinity Energys™ lencse viselése kellemes érzés volt a szemének.**

* Azok a viselők, akik legalább naponta négy órát, legalább heti öt napon át használják a digitális eszközeiket, legalább heti egyszeri digitális eszközök okozta szemfáradtságról számoltak be.
** Egyhetes viselést követően rögzített adatok.

Lencsetechnológia

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
comfilcon A / 48%
Kihordási idő
Napi
Oxigén-áteresztő képesség
160 Dk/t (–3.00 D-nál)
Vastagság
0,08
Kiszerelés
3 db / doboz
Lencse-kialakítás
Digital Zone Optics™
Bázisgörbület
8,6
Átmérő
14,0
Szférikus érték
+8,00 - -12,00D
(0,50D lépésköz +/-6,00D felett)
Viselési előírás
Napi/flexibilis, akár 29 éjszaka/30 nap