Prémium1 minőségű, havi kihordási idejű szilikon-hidrogél alapanyagból készült kontaktlencse, amely gyártástechnológiájának köszönhetően a kényelem és éles látás lehetőségét biztosítja a paraméterek széles tartományában, így még több viselőnek illeszthető.

Speciális paraméterekben (Biofintiy XR) is elérhető.

Jellemzők

●    Természetes nedvesíthetőség
●    Alacsony modulus és magas Dk-érték3
●    Szilikon-hidrogél alapanyag
●    Aszférikus elülső felszín
●    Egyedülálló, prémium1 minőségű szilikon-hidrogél alapanyag, amely hatékony oxigénáteresztést biztosít a szem egészsége érdekében2, így akár 29 éjszakán és 30 napon át folyamatosan hordható
●    Az AquaForm® technológiának köszönhetően a lencse könnyebben nedvesíthető, lélegző és lágy
●    A továbbfejlesztett alapanyag erős hidrogénkötéseket képez a vízmolekulákkal, ezáltal a lencsében tartja a vizet, így minden nap ktűnő kényelmet biztosíthat
●    Az alacsony, optimális modulus lágyabb, rugalmasabb lencsét eredményez

Akár folyamatos viselésre is

A CooperVision Biofinity® terméke remek megoldást jelent azoknak a pácienseknek, akik egészséges és kényelmes kontaktlencsét keresnek mindennapi vagy akár 30 napon át tartó viselésre. Az új viselőknek ideális választás, a Biofinity®, és tökéletes azoknak a már jelenleg is kontaktlencsét használóknak, akik jobb teljesítményű lencsét keresnek.

Szabadalmaztatott Aquaform® technológia

A Biofinity® más, mint a többi szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse, mivel az egyedülálló Aquaform® gyártástechnológiával készül. A technológiának köszönhetően a Biofinity® egy természetes módon hidrofil kontaktlencse, amely megőrzi a vizet a lencsén belül, minimálisra csökkentve a dehidratációt.

Ezenkívül az alacsony modulus és a jó oxigénáteresztés segítségével nyújt kiemelt kényelmet és egészséges viseletet.2

Lencsetechnológia

1. CooperVision havi szilikon-hidrogél kontaktlencséivel összehasonlítva
2. Sweeny D. Have Silicone Hydrogel Lenses Eliminated Hypoxia? Eye & Contact Lens, 2013
3. Jelenleg a piacon elérhető, szilikon-hidrogél kontaktlencsék között.