"BCLA Award", 2019

Ismét óriási megtiszteltetésben részesült a CooperVision: a Brit Kontaktlencse Szövetség  (BCLA) egy rangos díjjal jutalmazta meg az innovatív CooperVision® MiSight® 1 day kontaktlencsét. A rövidlátás egyre égetőbb probléma, a forradalmi MiSight® napi lencsével (amit világszerte több mint 10.000 gyermek visel jelenleg) azonban hatékonyan meg lehet előzni a myopia kialakulását.

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 90 éve áll a hazai látássérült emberek szolgálatában. Érdekvédelmi tevékenységeikkel és sokszínű szolgáltatásaikkal próbálnak könnyebb és élhetőbb világot teremteni a vak emberek számára. A CooperVision Kft. számára kiemelkedően fontos, hogy támogassa azokat a rászoruló gyermekeket, akik látásukban korlátozottak.

„Contact Lens Product of the Year”, 2013

2013-ban az angliai Birminghamben tartott nagy presztízsű Optician Awards alkalmával a CooperVision Proclear 1 day multifokális kontaktlencse kapta az év kontaktlencséje címet.

2013. évi Silmo d’Or díj a legjobb termékért – MyDay™

A CooperVision Silmo d’Or díjat nyert a nemrég bevezetett MyDay™ napi eldobható lencséért. Az elismerést 2013. szeptember 26-án, csütörtökön jelentették be a sorozatban huszadszor megrendezett díjátadón, amelyet a SILMO részeként tartottak meg – ez egy Párizsban megrendezett globális optikai vásár, valamint kiállítás az optikai és szemészeti szakmának.