Biofinity kontaktlencse család

Biofinity szilikon-hidrogél kontaktlencsék

Jellemzők

  • Havi lencsék
  • Természetes nedvesedés
  • Alacsony modulus, magas Dk-érték
  • Szilikon-hidrogél alapanyag

A termékcsalád termékei

Biofinity Energys™ kontaktlencse Havi Közellátás/Távollátás
Biofinity kontaktlencse Havi Közellátás/Távollátás
Biofinity XR kontaktlencse Havi Közellátás/Távollátás

Szabadalmaztatott Aquaform® technológia

A CooperVision Biofinity® szilikon-hidrogél kontaktlencse-termékcsalád az exkluzív Aquaform technológiának köszönhetően természetes módon hidrofil kontaktlencsékből áll alacsony modulussal a kiemelt kényelem érdekében.
Az Aquaform technológia hosszabb sziloxánláncokat használ, így a lencse kevesebb szilikonnal is képes elérni a kiváló oxigénáteresztést. Ezenkívül töltött területeket hoz létre a lencse anyagán belül, amely hidrogénkötéseket létesít a vízmolekulákkal. A lencsébe zárt víz így elősegíti a kényelmet, és minimálisra csökkenti a lerakódásokat.

Akár folyamatos viselésre is

Az egyedi szilikon-hidrogél anyagnak köszönhetően a Biofinity lencséket a páciensek nemcsak egész nap, de akár 7 napon át folyamatosan viselhetik. Olyan hosszan tartó kényelmet tapasztalhatnak meg, amelyet korábban nem is tartottak lehetségesnek a kontaktlencsék terén.
Ezenfelül a Biofinity lencsék megőrzik a nedvességet és a kényelmet, a páciensek kisebb eséllyel lesz szükségük nedvesítőcseppekre. Az ennek köszönhető megtakarítást örömmel fogadják majd.