• Kompromisszumok nélküli kényelem és kezelhetőség. Kivételes viselési élmény a napilencsék között.
Termékleírások

Jellemzők

  • A rövid- és a távollátás korrekciójára
  • Az áttörő újítást jelentő Smart Silicone™ kevesebb szilikont használ, így több hely marad a lencsében a beépített nedvességcsatornáknak, a lencse lágysága pedig optimális más nap eldobható szilikon-hidrogélekkel összevetve.
  • UVA- és UVB-védelem*
  • Napi cseréjű lencsék

A Smart Silicone forradalmi áttörés a lencsék kémiai felépítésében

A CooperVision® MyDay™ lencsék a következő szintre emelik a napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencsék teljesítményét. Kizárólag a MyDay tartalmazza a lencsék kémiai összetételében forradalmi áttörést jelentő Smart Silicone™ anyagot, amely egyesíti mindazt, amire betegeinek szüksége van a kivételes általános viselési élményhez egy napi eldobható lencsétől: kompromisszumok nélküli kényelmet és kezelhetőséget, valamint a szilikon-hidrogél egészségügyi előnyeit.
 
A Smart Silicone TM  technológia olyan hatékonyan szállítja az oxigént, hogy kevesebb nyers szilikonra van szükség (mindössze 4,4%), így több hidrofil alapanyag hozzáadására van lehetőség. A kevesebb szilikonnal a Smart Silicone több helyet hagy a lencsében a beépített, kényelemjavító nedvességcsatornáknak. Ezenkívül az alacsony modulust is lehetővé teszi. A Smart Silicone ezenfelül optimális lágyságot kínál, miközben megőrzi a kivételes kezelhetőséget.

A fejlett lencsekialakítás természetesebb érzetet biztosít

A betegek kényelmének és elégedettségének további növelése érdekében a MyDay kontaktlencsék fejlett lencsekialakításának része a sima lencsefelület és a lekerekített él is, így a pislogás is természetesebb érzetet jelent.
 
A hosszú távon is egészséges szemek érdekében a MyDay lencsék beépített UV-védelme* az UVA-sugarak 85%-át és az UVB-sugárzás 96%-át kiszűri.
 
Alkalmazza a MyDay kontaktlencséket is praxisában. Ezek jelentik a szilikon-hidrogélek következő szintjét – és mindazt, amire betegeinek szüksége van a kivételes általános viselési élményhez egy napi eldobható lencsétől. 

*Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőszemüveget, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.

Lencsetechnológia

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
stenfilcon A / 54%
UV-védelem
Igen
Kihordási idő
Napi
Oxigén-áteresztő képesség
100 Dk/t (–3.00 D-nál)
Vastagság
0,08
Bázisgörbület
8,4
8,4
Átmérő
14,2
14,2
Szférikus érték
+5,00D - -6,00D
(0,25D lépésköz)
+5,50D - +8,00D
(0,50D lépésköz)
-6,00D - -12,00D
(0,50D lépésköz)
UV szurés
UVA/ UVB = 85% / 96%
Kezelési színezés
Halványkék
szélvastagság (mm)
0,07
Dk
80
Modulus (MPa)
0,4