clariti 1 day kontaktlencse család

clariti 1 day kontaktlencsék rövidlátás, távollátás, asztigmia és presbyopia korrekciójára

Jellemzők

  • rövidlátás, távollátás, asztigmia és presbyopia korrekciójára.
  • Szilikon-hirdogél alapanyag
  • Kiváló minőség, egész napos kényelem
  • UVA- és UVB-védelem(1)
  • Napi cseréjű lencsék

A termékcsalád termékei

Az egynapos lencsék kényelme a szilikon-hidrogél alapanyag előnyeivel ötvözve

Az egyetlen teljes termékcsaládot alkotó clariti 1 day szférikus, tórikus és multifokális kivitelben elérhető kontaktlencsék lefedik a páciense egyedi igényeit.
 
Mivel a szilikon-hidrogél lencseanyag a hidrogélnél több oxigént enged át a szaruhártyára, betegei értékelni fogják a fehérebb szemek és az egészségesebb(2) viselési élmény előnyeit. A clariti 1 day lencse 100%-os oxigénfelvételt tesz lehetővé a szaruhártyán.(3) Valójában a javasolt oxigénmennyiséget(4) meghaladó áteresztést biztosít a lencse teljes felületén az egészségesebb szemek érdekében.

Az WetLoc™ technológia kiváló, egész napos kényelmet nyújt

A CooperVision clariti 1 day lencsékben alkalmazott WetLoc™ technológia optimális nedvesíthetőségű hidrofil lencséket biztosít.
 
Az WetLoc™ felületkezelés nélküli technológia, amely a hidrofób szilikonmolekulák szerkezetét átalakítva hidrofillé teszi azokat. Így a lencse természetes módon vonzza magához és köti meg a vízmolekulákat, határozottan a lencse felületén tartva azokat. Az WetLoc™ technológia folyamatos nedvesíthetőséget is biztosít a viselési idő teljes tartama alatt. Az eredmény egy nagy víztartalmú(5) lencse, amely kiváló, egész napos kényelmet nyújt betegeinek.
 
Javasolja a clariti 1 day lencsék teljes kínálatát pácienseinek az egészségesebb kontaktlencse-viselési élményért – ez a világ első és egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse-termékcsaládja.

(1)Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőszemüveget, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.
(2)Adataink alapján; a clariti 1 day fehérebb szemeket biztosít, mint a 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(3)Brennan N.A. – „Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear”. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 2005; 82:467–472.
(4)Holden B.A., Mertz GW. „Critical oxygen levels to avoid corneal edema for daily and extended wear contact lenses”. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 1984; 25:1161.
(5)A gyártó által közölt belső víztartalom.