Okoskarkötő használati utasítás

Okoskarkötő

Használati utasítás

 

Használja rendeltetésszerűen.

Igazítsa a csuklójára a szíj méretét a lyukak segítségével. Csatolja be a karkötő szíját. A karkötő szíját a singcsont kéztői nyúlványa alatt legkényelmesebb viselni. A szenzor legyen közel a bőrhöz, hogy az ne csúszkáljon.

Töltse fel a karórát

Első használatkor bizonyosodjon meg róla, hogy az elem megfelelően feltöltött állapotban van-e. Ha nincs rendesen bekapcsolva, kérem, csatlakoztassa a töltőhöz, hogy feltöltse a készüléseket, s ekkor a készülék automatikusan bekapcsol.

Telepítse a készülék alkalmazását a telefonjára.

Olvassa be a QR kódot vagy lépjen be az App Store-ba az alkalmazás letöltéshez és telepítse a FitPro alkalmazást.

A készülék csatlakoztatása

Az első alkalommal csatlakoztatnia kell a készüléket az APP-hoz (alkalmazáshoz) a kalibrálás érdekében. A sikeres kapcsolódást követően a karkötő automatikusan szinkronizálja az időt.

 • Nyissa meg a telefon app-ot - kattintson a készülék kereséséhez – majd kattintson a készülék párosítására.
 • Amikor a készülék párosítása sikeres, az APP automatikusan elmenti a karkötő bluetooth címét, s amikor legközelebb az APP megnyílik vagy fut a háttérben, már automatikusan keresni fogja és csatlakozik a karórához.
 • Android mobiltelefon esetén: Kérem, ellenőrizze, hogy az APP fut-e a háttérben, s hogy a mobiltelefon rendszerbeállításai megkapták-e az összes engedélyt, mint pl.: a háttérben futást és a kontaktinformációk beolvasását.

A karkötő funkció leírása

 • Amikor a készülék ki van kapcsolva, a bekapcsoláshoz érintse meg és tartsa lenyomva a Funkció (bekapcsoló) gombot legalább 3 másodpercig.
 • A kikapcsoláshoz a karkötő bluetooth címének kezelőfelületét tartsa lenyomva 2 másodpercig.  Rövid lenyomással ki tud lépni a kikapcsolási oldalról.
 • A karkötő alapértékeinek visszaállítása. Ez a funkció kitörli a karkötő minden adatát (mint pl. a lépésszámlálást).
 • A „Bekapcsolt” állapot alatt érintse meg és tartsa lenyomva a Funkció (bekapcsoló) gyorsgombot, hogy a képernyő kivilágosodjon.
 • A karkötő alapértelmezett, óralapot mutató képernyőjén nyomja le a Funkció (bekapcsoló) gyorsgombot, hogy más oldalakra léphessen, (vagy a) „Nem üzemel” alapértelmezett 5 másodperces képernyőre.
 • Kapcsoljon a 3-in-1 (három az egyben) pulzusmérő kezelőfelületre, hogy elindítsa a (pulzus)mérést. A 3-in-1 pulzusmérő felület 60 másodpercre automatikusan kikapcsolja a képernyőt (a pulzus és a vérnyomás méréséhez a karórának hardveres támogatásra van szüksége).

Az óra kezelőfelülete

A telefonnal történt szinkronizálás után a karkötő automatikusan bekalibrálja az időt. Tartsa lenyomva a készenléti kezelőfelületet 2 másodpercre, hogy átkapcsolhasson a 24/12 órás kezelőfelületre.

 • Viselje a karórát és rögzítse naponta megtett lépéseit, hogy valós időben láthassa azokat.
 • A mozgással megtett távolság a megtett lépések száma alapján kerül megbecslésre.
 • Becsülje meg az elégetett kalóriák számát a megtett lépések alapján.

 

Pulzus, vérnyomás, véroxigén-szint - (3-in-1) három az egyben

Miután belépett a 3-in-1 pulzusmérés kezelőfelületére, pár másodperc után az aktuális pulzus, vérnyomás és véroxigén-szint mérési eredményei megjelennek a kijelzőn. Ehhez a funkcióhoz az szükséges, hogy a karkötő támogassa a pulzust és a vérnyomást érzékelő szenzorokat.

 

Multi-sport mód

(Futás mód)

Ez alatt a kezelőfelület alatt rögzítheti a kalóriák számát és a futás időtartamát.

(Ugrókötezelés mód)

Ez alatt a kezelőfelület alatt rögzítheti a kalóriák számát és az ugrókötelezés időtartamát.

(Felülés mód)

Ez alatt a kezelőfelület alatt rögzítheti a kalóriák számát és a felülések időtartamát.

(Alvás mód)

Amikor elalszik, a karkötő automatikusan alvás megfigyelő módba lép. Egész éjszaka automatikusan érzékeli az Ön mélyalvás/ felületes alvás/ felébredési fázisait és kiszámolja az Ön alvásminőségét. Az alvásra vonatkozó adatok csak APP nézésre támogatottak.

 

Megjegyzés: A karkötő alvás alatt történő viselése esetén rögzíti az alvási adatokat és este 10 órakor kezdi el az alvást mérni. 3/4 órányi alvásidő után az okosóra adatot fog szinkronizálni az APP-ba.

 

Információs mód

Amikor a karkötő több emlékeztető üzenetet küld, lépjen erre a kezelőfelületre, hogy megtekinthesse a három utolsó üzenetet.

 

APP funkció és beállítások

 

(Személyes beállítások)

Kérjük, állítsa be személyes adatait, amikor belép az app-ba.

Beállítások→ Személyes információk; itt beállíthatja nemét, korát, magasságát, súlyát.

Beállíthatja a naponta megtenni kívánt lépések számát, hogy követhesse napi teljesítményét.

 

(Applikáció értesítések)

Beérkező hívás

Kapcsolt állapotban, ha a hívásértesítő funkció aktív, hívás beérkezésekor a karkötő rezegni kezd és kijelzi a hívó nevét vagy számát. (Engedélyt kell adnia az APP-nak ahhoz, hogy beolvassa a címjegyzéket.)

 

SMS értesítés

Kapcsolt állapotban, ha az SMS emlékeztető funkció aktív, a karkötő rezegni kezd, amikor SMS érkezik.

 

Egyéb emlékeztetők

Bekapcsolt állapotban, amikor ez a funkció is aktív, WeChat, QQ, Facebook stb.. üzenet érkezésekor a karkötő rezegni kezd, hogy az app által kapott tartalomra figyelmeztessen és megjeleníti a kijelzőn. (Az utolsó 3 üzenetet a hívásinformáció menüjében is megtekintheti.)

(Engedélyezni kell az APP-nak, hogy rendszerüzeneteket kapjon. A karkötő 20-40 szót képes megjeleníteni.)

 

Egyéb funkciók

Kapcsolja be a rezgést, hogy beállíthassa ezt a funkciót. Amikor hívása, üzenete vagy más emlékeztetője érkezik, a karkötő rezegni fog. Ha ez a funkció nem aktív, a karkötő csak képernyő-emlékeztetőt jelenít meg rezgés nélkül, hogy ne zavarja a viselőjét.

 

Tippek Android használóknak

Amikor az emlékeztető funkciót használja, a beállításoknál engedélyeznie kell, hogy a FitPro futhasson a háttérben. Javasolt a Fit Pro hozzáadása az engedélyek kezeléséhez, valamint minden engedély megnyitása.

 

(Az ébresztőóra beállítása)

Bekapcsolt állapotban 8 ébresztő állítható be. A beállítást követően ez szinkronizál a karórával; az offline ébresztő is támogatott. Sikeres szinkronizálás után a karkötő emlékeztetni fog a beállított időre, még akkor is, amikor az APP nem kapcsolódik.

 

(A karkötő keresése)

Bekapcsolt állapotban, kattintson a „Karkötő keresése” opcióra és a karkötő rezegni fog.

 

(Távoli fényképezés)

Kapcsolt állapotban válassza ki a fotózás funkciót a karkötő kijelzőjén vagy az APP-ban, hogy beléphessen a távoli kamera kezelőfelületre, majd rázza meg/ fordítsa el a csuklóját/ érintse meg a karórát és automatikusan készítsen fotót 3 másodperces visszaszámlálás után. Engedélyezze az APP-nak a hozzáférést a fotóalbumhoz, hogy elmenthesse önarckép fotóját (a szelfit).

 

(Várakoztató emlékeztető)

Az emlékeztető beállításakor beállíthatja az emlékeztetés időszakait. Ha sokáig várakozik a beállított időben, a karkötő emlékeztetni fogja.

 

 

(Emelje fel a kezét, hogy kivilágosodjon a képernyő)

Kapcsolja be ezt a funkciót.

Amikor a karkötő a képernyő alvó állapotban van, emelje fel a csuklóját és fordítsa a kijelzőt önmaga felé, hogy kivilágosodjon a képernyő.

 

„Ne zavarjanak” mód

Kapcsolja be a „Ne zavarjanak” módot. Beállíthatja a „Ne zavarjanak” időszakát is. Ez alatt a beállított idő alatt a karkötő nem kap értesítéseket, így elkerüli az emlékeztetőket.

 

A készülék alapértékeinek visszaállítása

Ez a beállítás minden adatot kitöröl a karórából (mint pl. a lépésszámlálást).

 

A készülék eltávolítása

Ez a beállítás törli az adatokat és leválasztja a készüléket.

 1. Ne viselje a karórát fürdéskor vagy úszáskor.
 2. Kapcsolja be a karórát, amikor adatokat szinkronizál.
 3. Használja a készülékhez a mellékelt töltőkábelt a töltéshez.
 4. Ne tegye ki a készüléket hosszabb időszakokra nedvességnek, magas hőmérsékletnek vagy nagyon alacsony hőmérsékletnek.
 5. Amikor az okosóra (rendszere) összeomlik és újraindul, kérjük, ellenőrizze a telefon memória-információját, törölje és próbálja újraindítani, vagy lépjen ki az APP-ból és ismét nyissa meg.