Folyamatosan, mindenhol keressük az új módszereket a fogyasztás minimalizálásával és a tiszta energiaforrások felhasználásával való energia-megtakarításra. Másoknak is segítünk abban, hogy részesüljenek tapasztalatainkból azáltal, hogy megosztjuk bevált gyakorlatainkat partnereinkkel, az iparággal és más hasonló gondolkodású vállalatokkal.

Kiemelkedő eredményeink

A megújuló villamos energia használata

Az összes rochesteri művelet során 100%-ban szél alapú megújuló villamos energiát használunk, az Egyesült Királyságban megtalálható létesítményünkben pedig biomasszából előállított 100%-ban megújuló villamos energiával dolgozunk. Ezek a törekvések szerves részét képezik a tiszta energiaforrások felhasználása iránti folyamatos elkötelezettségünknek, ahol csak lehetséges, beleértve a geotermikus energia, a napenergia, a vízenergia, a szélenergia és a biomassza használatát.

Hatékonyabb világítás

A közös területek megvilágítására és a villamosenergia-fogyasztás csökkentésére természetes fényt használunk, valamint számos gyártó- és elosztó-központunkban átálltunk a nagy hatékonyságú világítási rendszerek használatára.

Fejlett vezérlőrendszerek telepítése

Olyan újdonságokkal visszük el az energiahatékonyságot globális telephelyeinkre, mint például az épületkezelő rendszerek, a mozgásérzékelős világítás és a hővédő fólia.