Woman with blue eyes

Kontaktlencse-technológia

Ismerje meg, hogy a CooperVision kontaktlencsék mögött rejlő technológiák milyen jelentős előnyökkel járnak az Önhöz hasonló kontaktlencse-viselők számára.

Egy kontaktlencsében sokkal több van, mint ami első pillanatra látszik

Sok emberhez hasonlóan lehet, hogy Ön sem sokat gondolkodott azon a technológián, amely megbízható látásélményt  és kényelmet biztosítja egy kontaktlencse esetében. A CooperVision vállalatnál viszont nekünk ez a szenvedélyünk!

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítsünk javítani az emberek látását minden nap. Az alábbiakban megismerheti azokat a technológiákat, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a CooperVision globális vezetővé váljon a kontaktlencse iparágban.

Aquaform® technológia

Elősegíti a kellemes lencseviselési élményt

A egész napos, hihetetlen kényelem érdekében megköti a vizet a kontaktlencsék belsejében. Ez a technológia biztosítja a szem számára szükséges oxigént is††, hogy a szem tiszta és fehér maradhasson.

Tudjon meg többet

PC Technology™

Elősegíti a kellemes lencseviselési élményt

Vonzza a vizet, így minden kontaktlencse körüli nedvességből védőpajzsot képez. Ez segít a lencsék hidratáltságának megőrzésében, így egész nap nedvesnek és kényelmesnek érzi azokat. Ideális a szemszárazságot tapasztaló kontaktlencse-viselők számára.

Tudjon meg többet

Optimised Toric Lens Geometry™ asztigmatizmusra

Asztigmiára

A speciális kontaktlencse-kialakítás biztosítja, hogy a lencse stabilan illeszkedjen a következetesen éles látás érdekében.

Tudjon meg többet

Balanced Progressive® technológia

Presbiópiára

Segít tisztán látni minden távolságra az egyes kontaktlencsékben található több korrekciós zóna révén, az Ön egyéni dioptriaigényéhez igazítva.

Tudjon meg többet

Aberration Neutralising System™

Rövidlátásra és távollátásra

Javítja a látásminőséget azáltal, hogy minimálisra csökkent egy optikai hibát.1

Tudjon meg többet

Digital Zone Optics® lencsekialakítás a napjainkbeli digitális életstílushoz

Napjaink digitális életstílusához

Csökkenti a digitális eszközökre* fókuszáló szemizmokra ható stresszt, így Ön kevesebb erőfeszítéssel válthat fókuszt a képernyőn és a képernyő nélkül végzett tevékenységek között.

Tudjon meg többet

WetLoc® technológia

Elősegíti a kellemes lencseviselési élményt

Magas víztartalommal kombinálva segít nedvesen tartani a kontaktlencséket, így biztosítva az egész napos viselés kényelmét.

Tudjon meg többet