A CooperVision innovatív, kiváló minőségű kontaktlencséket tervez és gyárt, hogy ezekkel maximálisan kielégítse a viselők rendkívül változatos igényeit. Az optikai tudomány területén kiterjedt, folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket végzünk. Továbbá szorosan együttműködünk szemészeti szakemberekkel, akik segítenek felmérni a kontaktlencsét viselők változó igényeit világszerte.

A kontaktológusokkal való együttműködés során a véleményük meghallgatásával, valamint betekintés, támogatás és praxisirányítási eszközök biztosításával segítünk nekik abban, hogy az általuk ellátott kontaktlencse-viselők a látáskorrekciós igényeiknek, költségvetésüknek és életstílusuknak leginkább megfelelő kontaktlencséket kapják.

A CooperVisionnél hiszünk abban, hogy vállalatként elért eredményeink az alkalmazottaink sikerében és elégedettségében gyökereznek. Elkötelezettek vagyunk a sokszínű és támogató munkahelyek, a személyes és szakmai fejlődési lehetőségek biztosítása, valamint azon közösségekkel fenntartott szoros kapcsolatok iránt, amelyekben munkatársaink élnek és dolgoznak.

A CooperVision vállalatnál végzett minden tevékenységünket négy alapvető érték vezérli:

Elkötelezettek vagyunk

Minden tevékenységünket szakértelemmel, összpontosítással és elszántsággal végezzük. Nem hagyjuk abba addig, amíg a munka nincs megfelelően elvégezve a szemészeti szakemberek, a kontaktlencse-viselők és saját magunk megítélése szerint.

Leleményesek vagyunk

Folyamatosan arra ösztönözzük magunkat, hogy kreatív, eredeti és hatékony módszereket fedezzünk fel az általunk gyártott kontaktlencsék fejlesztésére, megerősítsünk minden általunk kiépített kapcsolatot, és a lehető legjobban kihasználjuk a lehetőségeket.

Barátságosak vagyunk

Nyitottak, könnyen megközelíthetőek vagyunk, és könnyű velünk üzleti kapcsolatot fenntartani. Mindig arra törekszünk, hogy azt tegyük, ami azok érdekét szolgálja, akikkel együtt dolgozunk: szemészeti szakemberek, kontaktlencse-viselők és munkatársak.

Partnerek vagyunk

Együttműködünk és erős kapcsolatokat építünk ki az őszinteség, bizalom és tisztelet alapján. Nagyra értékeljük a csapatmunkát, és tudjuk, hogy a szemészeti szakemberekkel, a kontaktlencse-viselőkkel és a munkavállalókkal való együttműködésünk révén sokkal többet érünk el, mint amire egyedül képesek lennénk.