clariti 1day multifocal

clariti® 1 day multifocal kontaktlencsék

Ha Ön egészségtudatos, elmúlt 40 éves, és a közeli látásában bekövetkező változásokat észlel, például közelről olvasáskor látásélesség csökkenést tapasztal, akkor ne is keressen tovább, megtalálta a CooperVision® clariti® 1 day multifocal egynapos multifokális kontaktlencséit. Ezek a megfizethető, nagy teljesítményű lencsék gondoskodnak arról, hogy a pénztárcája és a szeme is jól érezze magát.

A clariti 1 day multifocal segítségével biztos lehet abban, hogy a szeme egészsége nincs veszélyben, hiszen a lencsét naponta cseréli, az beépített UV-szűrővel* rendelkezik, és olyan egészséges lencseanyagból készül, amely 100%-ban átereszti a szeme számára szükséges oxigént.†‡1 A clariti® 1 day multifocal kontaktlencsék viselése során nagyon jó látást2 és kényelmes lencseviselési élményt élvezhet, és mindezt olyan áron, amely mosolyt csal az arcára.

A funkciók, amelyeket imádni fog

A CooperVision® által kifejlesztett multifokális kialakítás nagyon jó látást biztosít minden távolságban.2

A lágy szilikon-hidrogél lencse nagy légáteresztő képességű anyaga segít megőrizni szeme egészségét és fehérségét.‡1

Az UV-szűrő segít megvédeni szemét az ultraibolya sugárzástól, így megőrzi szeme egészségét.*

A WetLoc® technológia és a magas víztartalom segít nedvesen tartani a kontaktlencséket, így biztosítva az egész napos viselés kényelmét.

A clariti® 1 day rendelkezik az egynapos eldobható szilikon-hidrogél lencsék összes előnyével, felár nélkül.

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét

** Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, pl. az UV-szűrős vagy napvédő szemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős napszemüveget a szakemberek ajánlása szerint
Napi viselés során.
A hidrogél anyagoknál magasabb oxigénáteresztő képességük miatt a szilikon-hidrogél kontaktlencsék minimalizálják vagy kiküszöbölik a hipoxiával kapcsolatos tüneteket és problémákat a lencse viselése során.
† A CooperVision javasolt viszonteladói ára alapján. A viszonteladói ár kizárólag a kereskedő döntésétől függ. A fentiek nem tekinthetők úgy, hogy befolyásolni kívánják a viszonteladók által kialakított árakat.

Hivatkozások:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467–472.
2 CVI data on file, 2019. Prospective, bilaterial, subject-masked dispensing study for 2-weeks DW with clariti 1 day multifocal. N=48 habitual soft MFCL wearers at 2 sites in North America.