Elkötelezettségünk a jóllét iránt

A CooperVision elkötelezett aziránt, hogy világszerte jobbá tegye az emberek életét. Ez az elkötelezettség azzal kezdődik, hogy támogatjuk alkalmazottaink és azon közösségek egészségét és jóllétét, ahol ők élnek és dolgoznak.

Munkatársaink támogatása

Nagy volumenű, globális wellnessprogramot kínálunk, amely számos olyan helyi tevékenységet és programot foglal magába a világ minden táján, amelyek jelentős hatással vannak csapatainkra. A CooperVisionnél holisztikus megközelítést alkalmazunk a jóllét tekintetében, és alkalmazottaink aktív szerepet vállalnak e hosszú távú program megvalósításában.

A CooperVision minden részlegéből jelentkeznek önkéntesen alkalmazottaink, hogy a jóllét bajnokaiként szolgáljanak. Minden bajnok megfelelő képzést és forrásokat kap ahhoz, hogy az adott programot a helyi részlegben megvalósítsa. Ezek a bajnokok fontos részét képezik a jóllétet célzó tevékenységek, az egészségügyi vásárok, jótékonysági séták/futások, rászorulók számára szervezett ruhagyűjtések, fitnesztevékenységek, az egészséges táplálkozásra irányuló és más munkahelyi jólléti tevékenységek megszervezése révén.

Közösségeink támogatása

A CooperVisionnél elkötelezettek vagyunk azon közösségek támogatása iránt is, ahol élünk és dolgozunk. Olyan szervezetekkel működünk együtt, amelyek helyi és globális szinten is jelentős változást hoznak, és osztoznak az egészségesebb élet, közösségek és környezet előmozdítása iránti elkötelezettségünkben.

Arra ösztönözzük alkalmazottainkat, hogy aktívan vegyenek részt a számukra különösen jelentőségteljes helyi, kulturális, környezetvédelmi és jótékonysági projektekben, a park- és tengerpart-takarítási napoktól kezdve a ruha-, élelmiszer- és iskolaszergyűjtésen át a helyi jótékonysági rendezvényekig és több száz más értékteremtő erőfeszítésig.

A CooperVision kaliforniai kutatási és fejlesztési csapatai együttműködtek a helyi nonprofit Kids Against Hunger szervezettel, hogy több mint 11 000 ételadagot csomagoljanak a kaliforniai öböl térségében élő éhező gyermekek számára.

A CooperVision France egy színes futást szponzorált, amellyel pénzt gyűjtött az Adrien Association számára, amely a rászoruló beteg gyermekeknek segít. Az összegyűjtött pénzösszegeket arra használták fel, hogy elvigyék a gyermekeket egy örömteli napra a Párizsban található vidámparkba.

A CooperVision japán vezetői csapata a Shanti Önkéntes Szövetséget támogatta, amely hét ázsiai országban menekülttáborokban élő gyermekek számára adományozott képeskönyveket.

A CooperVision Puerto Rico-i csapata a Scuba Dogs csapatával együttműködve megtisztított egy helyi strandot a nemzetközi tengerpart-takarítási mozgalom részeként, felszedve a szemetet és hulladékot a part mentén.