Biofinity Toric Multifocal

Biofinity® toric multifocal kontaktlencsék

Ön korrigáltatta asztigmiáját, de azt veszi észre, hogy a közeli tárgyakra való összpontosítás egyre nehezebbé válik?

Ez a presbiópia jele lehet, amely minden embert érinti 40 éves kor felett. A presbiópia miatt a közeli tárgyak elmosódottnak tűnhetnek. A látása javításához új látáskorrekciós megoldásra lesz szüksége.

Lehetséges, hogy eddig tórikus kontaktlencsét viselt asztigmiája korrigálására, de most már létezik egy megoldás egyidejűleg a presbiópia kezelésére is.

A CooperVision® Biofinity® toric multifocal kontaktlencsék a bevált lencsekialakítási technológiákat kombinálják, hogy lépést tartsanak az Ön változó látási igényeivel. 

A funkciók, amelyeket imádni fog

Az Optimized Toric Lens Geometry® optimalizált tórikus lencsegeometria speciális kialakítási jellemzőkkel rendelkezik annak érdekében, hogy kiszámítható orientációt és stabil illeszkedést biztosítson a következetesen tiszta látás érdekében.

A Balanced Progressive™ technológia több korrekciós zónát biztosít minden lencse esetében, amelyek az egyéni dioptriaértékhez igazodnak, így Ön minden távolságban tisztán láthat.

Az Aquaform® technológia bezárja a nedvességet a lencsébe és nagy légáteresztő képességgel rendelkezik, így hihetetlenül hosszan tartó kényelmet biztosít.

Minden Biofinity® kontaktlencse a kényelem, a légáteresztés és a kiváló látásteljesítmény figyelemre méltó egyensúlyát biztosítja.

Rendelésre készül, több mint 200 000 dioptria variációs lehetőséggel, hogy megfeleljen az Ön konkrét dioptriaértékének1

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét
Blonde girl driving a car, looking back while smiling
Mi az asztigmia?
Guy outside, writing on his tablet
Mi a presbyopia?

Hivatkozások:
1 CVI data on file 2019. Based on total number of prescription option combinations (for sphere, cylinder, axis and add - including D & N combinations) manufactured.