Jó a bolygónak. Jó az üzletnek.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatást és fenntarthatóbb működést tegyünk lehetővé munkavállalóink, ügyfeleink, vállalatunk és bolygónk számára, mert ez így helyes. A víztakarékossági törekvéseinktől a termelés során használt műanyagok közel 100%-ának újrahasznosításáig a CooperVision számára elsődlegesek a környezetvédelmi szempontból felelős gyakorlatok, amelyek négy fő területet fednek le: víz, energia, újrahasznosítás és emberek.

Víztakarékosság

A fogyasztás csökkentése, a környezetvédelem fokozása és az elengedhetetlen erőforrások megóvása.

Bővebben »

Energiatakarékosság

Az energiafogyasztás minimalizálása, a tiszta energiaforrások kihasználása és a bevált gyakorlatok megosztása hasonló gondolkodású vállalatokkal.

Bővebben »

Csökkentés, újrafelhasználás, újrahasznosítás

A környezetre gyakorolt hatás csökkentése azáltal, hogy kevesebbet használunk, és újrahasznosítjuk a termékeink előállításához és terjesztéséhez szükséges anyagokat.

Bővebben »

Munkavállalóink ösztönzése

Munkatársaink és a helyi közösségek támogatása olyan programokon keresztül, amelyek ösztönzik az egyéni gazdálkodást, és elősegítik egy környezettudatos munkahely megteremtését.

Bővebben »

Elnyertük a rangos LEED-tanúsítványt Costa Ricában

A CooperVision Alajuelában megtalálható, több mint 100 000 négyzetlábon elterülő Costa Rica-i kontaktlencsegyártó létesítménye elnyerte a rangos LEED® ezüst minősítést a környezettudatos tervezésért és működésért.

Európai telephelyeink BREEAM- és LEED-tanúsítványokat kaptak

Európai létesítményeink közül három rangos tanúsítványt kapott a fenntartható tervezésért és üzemeltetésért, amelyek közül kettő a népszerű BREEAM-minősítés és egy a LEED-minősítés Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.

Tekintse meg a fenntarthatósággal és elismerésekkel kapcsolatos híreket →

A CooperVision fenntarthatósági intézkedései az egyes létesítményektől függően eltérőek lehetnek, az eltérő külső és belső tényezők függvényében.