MyDay multifocal egynapos eldobható

MyDay multifocal HU

Kinek való?

 

 

Ha azt észleli, hogy a közeli tárgyak, például az okostelefon képernyője elmosódottan jelennek meg, akkor elképzelhető, hogy presbyopia jeleit észleli. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely hatással van a legtöbb ember látására, ahogy belépnek a 40-es éveikbe. Sokan olvasószemüvegért nyúlnak ilyenkor, de vannak más lehetőségek is.

Bemutatjuk az új MyDay ® multifocal napi eldobható kontaktlencséket

A MyDay® napi eldobható multifokális kontaktlencsékkel most minden távolságra tiszta1 látást tapasztalhat szemüveg viselése nélkül. A MyDay® multifokális kontaktlencsék egyedülálló technológiával rendelkeznek, ami  – a CooperVision® Binocular Progressive System™ rendszerrel, amelyet úgy terveztek, hogy minden távolságra tiszta látást biztosítson – közelre, távolra és a kettő között is.1 Minden szemnek oxigénre van szüksége, ezért a MyDay® multifokális kontaktlencsék nagymértékben légáteresztőek,2 és az Aquaform® technológiának köszönhetően hihetetlen egész napos kényelmet biztosítanak, és segítenek abban, hogy a szeme tiszta és fehér maradjon. A MyDay® napi eldobható multifokális lencsékkel mindig készen áll arra, hogy magabiztosan éljen meg minden pillanatot.

A tulajdonságok, amelyeket szeretni fog

A MyDay® multifokális kontaktlencsék egyedülálló technológiával rendelkeznek – a CooperVision® Binocular Progressive System™ rendszerrel –, amelyet arra terveztek, hogy segítsen az új presbyopiás viselőknek alkalmazkodni a multifokális hatáshoz, és tiszta látást élvezzenek, még akkor is, amikor a presbyopiájuk változik.1

 

Hosszan tartó kényelem: Az Aquaform® technológia megtartja a vizet, így hihetetlen kényelemben lehet része egész nap. 

Kiváló légáteresztő képesség: lehetővé teszi, hogy a szükséges oxigénmennyiség 100%-a elérje a szemet,*2 hogy tiszta és egészséges maradjon.**

UV-szűrő: segít megvédeni szemét az ultraibolya sugaraktól, így támogatja szeme egészségének megőrzését.

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét

* Nappali viselet közben.

** A magas oxigén áteresztés elősegíti a tiszta, fehér, egészséges szemeket.

† Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék segítenek megvédeni a szemet a káros UV sugarak bejutásától, de nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, pl. az UV-szűrős vagy napvédő szemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. Továbbra is használjon UV-szűrős napszemüveget a szakembere ajánlása szerint.

Hivatkozások: 

1. CVI data on file, 2020. Prospective, double-masked, bilateral, one-week dispensing study with MyDay® daily disposable multifocal; n=104 habitual multifocal contact lens wearers.
2. Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.