Innovatív technológia a jobb viselési élményért

A kontaktlencse-viselők talán ritkán gondolkoznak el azon, hogy valójában miként is működnek a kontaktlencséik. Amikor a kifinomult technológia pontosan úgy működik, ahogy kellene, akkor könnyű azt magától értetődőnek venni. A CooperVisionnél azonban büszkék vagyunk arra az innovatív tudományra és tervezésre, amelyet a valóban kiváló kontaktlencsék tervezésébe és gyártásába fektetünk.

Kutatási és fejlesztési laboratóriumainkban a látás  fizikájának, az optikai környezet kémiájának és az anyagtudomány kihívásainak szakértői működnek együtt annak érdekében, hogy jelentős innovációkat építsenek be a kontaktlencsékbe — és jelentős előnyöket tegyenek elérhetővé a kontaktlencse-viselők számára.

Kiemelt innovációink többek között…

Hihetetlen, egésznapos kényelem és természetes nedvesség biztosítása az egészséges* szilikon hidrogél kontaktlencse anyaghoz az Aquaform® technológiával prémium kontaktlencséinkben

A kontaktlencsék reális alternatívát nyújthatnak több millió asztigmiában szenvedő ember számára a CooperVision® Optimized Toric Lens Geometry™ által biztosított kiszámítható illeszkedés és kiváló stabilitás révén.

A digitális életmódot folytató kontaktlencse-viselők igényeinek kielégítése az úttörő CooperVision® Digital Zone Optics® lencsekialakítással.

Gyermekeknél a rövidlátás fokozódásának lassítása az ActivControl® technológiával készült MiSight® 1 day kontaktlencsék bevezetésével érhető el.†‡1

Nap mint nap olyan új technológiák kifejlesztésén fáradozunk, amelyek javítják a kontaktlencse-viselési élményt, és új előnyöket biztosítanak a kontaktlencse-viselők számára világszerte.

A CooperVision márkái között megtalálhatók a MyDay® egynapos eldobható, a Biofinity®, a clariti® 1 day és az Avaira Vitality™ kontaktlencsecsaládok, amelyek mindegyike különböző kontaktlencse-viselők igényeinek való megfelelésre lett kialakítva. Ha szeretné megtudni, hogy melyik CooperVision kontaktlencsék felelnek meg legjobban az Ön látási és életmódbeli igényeinek, töltse ki a lencsekiválasztási kérdőívet.

* A napi viselésre szánt magas oxigénbevitelnek köszönhetően a szilikon-hidrogél anyagok minimalizálják vagy megszüntetik a hipoxiával kapcsolatos komplikációkat.
Egyfókuszú 1 napos lencsével összehasonlítva 3 éves időszak alatt.
A termék nem kapható minden országban.

Hivatkozások:
1 Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.