Avaira Vitality Toric

Avaira Vitality™ toric kontaktlencsék

Ha kontaktlencsét visel asztigmia miatt, és a legtöbbet szeretné kapni a pénzéért, válassza a CooperVision® Avaira Vitality™ toric kontaktlencséket a kiváló teljesítményért, meglepően kedvező áron. Ezek a termékek továbbfejlesztett szilikon hidrogél anyagból készülnek, amelyet kifejezetten a tartós kényelem, a könnyű kezelhetőség* és az egészséges lencseviselési élmény figyelembe vételével terveztünk. A CooperVision, a tórikus kontaktlencsék terén világelső vállalat által kifejlesztett Avaira Vitality toric tórikus kontaktlencsék ugyanazon megbízható optikai kialakítási jellemzőkkel rendelkeznek, mint prémium Biofinity® tórikus kontaktlencséink, hogy segítsenek Önnek az tiszta, éles látásban. Ezek okos választást jelentenek az Önhöz hasonló igényes lencseviselőknek.

A funkciók, amelyeket imádni fog

Az Optimized Toric Lens Geometry™ azaz optimalizált tórikus lencsegeometria speciális kialakítási jellemzőkkel rendelkezik annak érdekében, hogy kiváló orientációt1 és stabil illeszkedést biztosítson a következetesen tiszta látás érdekében.

Korszerű anyaga természetes módon vonzza a vízmolekulákat, így a lencsék teljes felülete folyamatosan nedves marad az egész nap folyamán.

A nagy légáteresztő képesség lehetővé teszi, hogy szemei 100%-ban hozzájussanak a számukra szükséges oxigénhez, ami segít megőrizni fehérségüket2 és egészségüket§3

A kontaktlencsékben elérhető legmagasabb osztályú UV-szűrő segít megvédeni szemét az UVA sugárzás 90%-ával és az UVB sugárzás 99%-ával szemben.||

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét
Man outside, smiling while checking his watch
Mit kell tudni a tórikus kontaktlencsékről?
Blond girl driving a car and looking back
Mi az asztigmia?

* A behelyezéskor és 1 hónap után kapott szubjektív értékelések alapján. Egy prospektív, kettős maszkolású, randomizált, kétoldalú, keresztezett vizsgálat eredményei, amely az Avaira Vitality™ szférikus kontaktlencséket hasonlítja össze egy versenytárs többször használható szférikus lencséjével.
Szférikus eltérés.
Napi viselés során.
§ A hidrogél anyagoknál magasabb oxigénáteresztő képességük miatt a szilikon-hidrogél kontaktlencsék minimalizálják vagy kiküszöbölik a hipoxiával kapcsolatos tüneteket és problémákat a lencse viselése során.
|| Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, pl. az UV-szűrős vagy napvédő szemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős napszemüveget a szakemberek ajánlása szerint

Hivatkozások:
1 A 2019. évben nyilvántartásban szereplő CVI adatok; prospektív, kettős maszkolású, kétoldalú, randomizált, keresztezett kiosztású vizsgálat n=39 szokásos lágy tórikus lencseviselővel.
2 CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.
3 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467–472.