„Fényesebb lehetőségek” — Céljaink elérése érdekében segítünk Önnek, hogy Ön is elérje a sajátját.

Használja ki a széles körű képzés és a személyes fejlődés lehetőségeit. Vegyen részt az élvonalbeli új termékek fejlesztésében. Nyerjen betekintést és inspirációt a világ minden táján dolgozó csapatokkal való együttműködésből.

Globális fejlesztési programjaink a következőket tartalmazzák:

Vezessünk befogadással

A CooperVision a befogadásra összpontosító programokkal rendelkezik a felsővezetői csapat, a szenior vezetők és az emberekkel foglalkozó menedzserek részére. Ezek a foglalkozások a sokszínű szervezetek és csapatok vezetésének összetettségére, valamint a sokszínű ügyfelek tudatalatti elfogultság nélküli kiszolgálására összpontosítanak.

Felsővezetés fejlesztés

Felsővezetőink számára számos speciális programunk van, beleértve a 6 hónapos vezetői coachinggal támogatott 360 fokos visszajelzési programot; erősség alapú megközelítésének célja a célzott visszajelzések és fejlesztési javaslatok biztosítása.

Olyan vezetői fejlesztési programot is támogatunk, amely az üzleti stratégiát, a stratégiai tervezést, a változáskezelést és a vezető csapatokat célozza. Programjainkat globálisan keresztfunkcionális csoportokkal folytatjuk, hogy bőséges belső hálózatépítési lehetőséget biztosítsunk. 

Emberek irányítása

Menedzserfejlesztési programjaink olyan vezetői magatartásokra összpontosítanak, mint a teljesítménycoaching, a hatékony kommunikáció és az érzelmi intelligencia.

Globális gyakornoki program

A CooperVision fizetett szakmai gyakorlatokat kínál, amelyek arra ösztönzik a diákokat, hogy a tantermen túlra is kiterjesszék látóhatárukat, és gyakorlati tapasztalatot szerezzenek vezető iparági szakértők mellett dolgozva. Szakmai gyakorlatokat kínálunk különböző funkciókban, beleértve a pénzügyet, az emberi erőforrásokat, a marketinget és még sok minden mást. Készüljön fel egy nagy hatású, projektközpontú programra, amely kihívást jelent Önnek, miközben vezetési és kapcsolatépítési készségeit fejleszti és finomítja, hogy páratlan alapokat teremtsen karrierje számára. Gyakornokaink a világ minden táján működő egyetemekről és főiskolákról érkeznek, különféle tanulmányi területekről, beleértve a számvitelt, a reklámot, a mérnöki területeket, a marketinget és még sok minden mást.