live contact lenses and solution

Termékeink

A CooperVision-nél tudjuk, hogy nincs két egyforma szem. És két egyforma kontaktlencse-viselő sem. A lágy kontaktlencsék legszélesebb választékával*1 rendelkező forgalmazóként büszkék vagyunk arra, hogy kiváló lehetőségeket tudunk kínálni Önnek, egyedi igényei szerint.

Napi eldobható és többször használható  (kéthetente vagy havonta cserélendő) kontaktlencsék átfogó választékát kínáljuk, hogy megfeleljünk minden életmódbeli, költségvetési és látáskorrekciós igénynek. Függetlenül attól, hogy Ön korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és nem szeretne kompromisszumot kötni a minőség terén, vagy pedig prémium kontaktlencsét keres a legújabb technológiával, mi gondoskodunk Önről.

Avaira Vitality™ kontaktlencse család

Kiemelkedő ár-érték arányú, nagy teljesítményű, havonta cserélendő kontaktlencsecsalád. Az Avaira Vitality™ kontaktlencsék hosszan tartó kényelmet, könnyű kezelhetőséget§ és UV-védelmet biztosítanak.

Egy hónap
Közellátás/Távollátás

Biofinity® család

Rendkívüli látásteljesítmény és prémium kényelem egész nap a havonta cserélendő kontaktlencsék családjában. A Biofinity® kontaktlencsék a kényelem, a légáteresztés és a kiváló látásteljesítmény figyelemre méltó egyensúlyát kínálják Önnek.

Egy hónap
Közellátás/Távollátás
Egy hónap
Asztigmia
Egy hónap
Olvasási segédlet szükséglet
Egy hónap
Közellátás/Távollátás

MyDay® egynapos eldobható család

Nagy teljesítményt nyújtó egynapos kontaktlencse család a az extrém  igénybevételt megkövetelő életmódokhoz. A MyDay® napi, eldobható kontaktencsék a lehető leglágyabb szilikon-hidrogél kontaktlencséink, beépített technológiájuknak köszönhetően az Ön szemei egész nap tiszták és fehérek maradhatnak, és egész nap kényelmesen érezheti magát.

Proclear® család

Kényelmes, naponta és havonta cserélendő kontaktlencsecsalád. A Proclear® kontaktlencsék olyan beépített technológiával rendelkeznek, amely elősegíti, hogy a lencséket egész nap nedvesnek és kényelmesnek érezze.

Egy nap
Közellátás/Távollátás
Egy nap
Olvasási segédlet szükséglet
Egy hónap
Közellátás/Távollátás
Egy hónap
Asztigmia
Egy hónap
Olvasási segédlet szükséglet

MiSight® 1 day

Brilliant Futures™ Myopia Management Programme provides parents with the knowledge, tools and confidence to help manage short-sightedness in children. It is centred around MiSight® 1 day, the first soft contact lens proven to slow the progression of short-sightedness in children.2