A CooperVisionnél jutalmazási programjainkat úgy tervezzük meg, hogy a globális teljesítmény ösztönzése mellett regionális szempontból érzékenyek legyenek.

A fizetések versenyképesek és évente felülvizsgáljuk őket teljesítményalapú javadalmazási kultúra alapján, ami azt jelenti, hogy extra jutalmak járnak azoknak, akik megteszik azokat az extra erőfeszítéseket, amelyekkel segítik céljaink elérését.  

Bizonyos munkakörökben a dolgozóknak lehetőségük van részt venni a vállalkozáson belül elérhető diszkrecionális bónusz- és ösztönzőprogramokban is, így ezen alkalmazottak további lehetőséget kapnak a CooperVision folyamatos sikerében való részesedésre.

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden alkalmazottunk szerepet játszik a CooperVision folyamatos sikerében, és hogy nincs két azonos alkalmazott. Ezért törekszünk arra, hogy minden egyes globális jutalmazási programunk a juttatások széles körét tartalmazza, mint például:

  • Pénzbeli és nem pénzbeli jutalmak
  • Oktatás és szélesebb körű támogatás

A CooperVision elkötelezett aziránt, hogy erősítse alkalmazottainak személyes pénzügyi, fizikai és mentális jóllétét mind a munkahelyen belül, mind azon kívül, karrierjük során, valamint a nyugdíjba vonulásukra figyelemmel is.