A víz létfontosságú erőforrás - vállalatunk és a közösségek számára, ahol élünk és dolgozunk. Az általános felhasználás folyamatos csökkentése, az újrafelhasználási és újrahasznosítási erőfeszítések fokozása, valamint az összegyűjtött esővíz jobb felhasználása által évente több gallon/liter vizet takarítunk meg. Ez nemcsak üzleti tevékenységünket szolgálja, de segít megvédeni a helyi vízellátást azokban a közösségekben, ahol üzleti tevékenységünket végezzük.

Fontos eredmények

A folyamatvíz újrafelhasználása

Puerto Ricó-i létesítményünkben a gyártási folyamat vizének hűtőtornyokba történő átgondolt visszajuttatása évente több tízmillió gallont takarít meg.

Az esővíz visszanyerése

Az esővízgyűjtő programok a természetes csapadékot a mellékhelyiségekben és a klímaszabályozó rendszerekben használják fel.

Az igény és a hulladék minimalizálása

Ezek az intézkedések 35%-kal csökkentik a városi vízellátás iránti igényt és havonta* 1,4 millió gallon (5299 millió liter) szennyvizet vonnak ki a közüzemi hulladékkezelésekből.

A díjnyertes hatás

Vízkonzervációs erőfeszítéseink több díjat is szereztek - legutóbb a Puerto Rico-i Csatornahálózati és Vízügyi Hatóság (PRASA) Előkezelési Kiválóság Díját nyertük el.

 

*2016–2017. Az adatok változhatnak