Mi teszi ilyen hihetetlenül kényelmessé a Biofinity® kontaktlencséket?

Az Aquaform® Comfort Science™, a CooperVision technológiai áttörésének köszönhetoen a Biofinity kontaktlencsék kiváló oxigénátereszto képessége magas víztartalommal párosul. Így a kényelmes viselés mellett a szemek tiszták, fehérebbek és egészségesebbek maradnak. Ezen felül minden Biofinity lencse felszíne sima, természetesen nedvesedo, amely ellenáll a felrakódások képzodésének, ezzel hihetetlen, egész napos kényelmet és tisztaságot biztosít. A szférikus lencsék, közel- és távollátók számára elérhetoek már magasabb korrekciós igény esetén is. Ha Ön asztigmiás, vagy presbyopiás, próbálja ki a tórikus és multifokális lencséinket a hihetetlenül tiszta látás érdekében.

 

 

Aquaform® Comfort Science™

Az Aquaform Comfort Science egy prémium anyagtechnológia, amely révén több oxigén és nedvesség jut el a szemhez így a kontaktlencse egész nap hihetetlen kényelmes marad.

Magas oxigénáteresztés az egészséges viselésért

A lélegzo lencsén áthatoló több oxigén tiszta, fehérebb és egészségesebb szemeket eredményez. Kiválóan alkalmas napi vagy folyamatos viselésre.

Természetesen hidratált

Az áttörést jelento technológia eredményeként egy olyan lencsérol beszélhetünk, amelynek közel fele részben vízbol áll. A lencse a vizet magába zárja, így a nedvesíto anyagok hozzáadása nélkül is hidratált marad.

Lágy és rugalmas

A Biofinity® kontaktlencsék lágyak és rugalmasak, a lekerekített szélkiképzésnek köszönhetoen nagyszeru az illeszkedésük. A lencse teljes kihordási ideje alatt kényeztetik az Ön szemét.

 

Hogyan vélekednek a Biofinity viselok?

Nagyságrendileg 3 viselobol 2 értékeli jobbnak vagy sokkal jobbnak a Biofinity lencse kényelmét más lencsékkel szemben1.

A Biofinity viselok 86%ajánlaná a lencsét a barátainak, családtagjainak1.

A Biofinity viselok 89% általánosan kényelmesnek ítélte meg a lencsét1.

1 2013 CooperVision dokumentált tanulmány. Ez a promóciós anyag kizárólag az Egyesült Államokon kívül terjesztheto.

A kiemelkedoen kényelmes és tiszta lencsék családja.

Klikkeljen a Biofinity kínálatunk teljesebb köru megismeréséhez:
Biofinity >>
Biofinity XR >>
Biofinity toric >>
Biofinity multifocal >>