Girl looking upwards, thinking

Mindenki szereti, ha választhat. Amikor azonban a kontaktlencsékről van szó, az ember általában azt kapja, amit felírnak neki, aztán megy tovább az élet. Nem igaz? Jó hírünk van: mindig van lehetőséged véleményt nyilvánítani!
Több szempont alapján döntesz, amikor kontaktlencsét és szemüveget választasz, és a szemész szakemberednek segítséget jelent a számodra legmegfelelőbb lencse kiválasztásában, ha elmondod az igényeidet.
Általában a kontaktlencse viselés napirendje az, ami leginkább befolyásolja a döntést: mennyi ideig viseled naponta, hány napot egy héten. Említsd meg a viselés körülményeit is: gondolj például az irodai munkára, ahol kevés a természetes fény és a légkondicionálás folyamatos. Sportolsz? Utazol? Szólj erről is.
Lehetőséged van a szemész szakembereddel közösen a számodra legmegfelelőbb kontaktlencse kiválasztására. A CooperVision kínálata a legtöbb igényed kielégítésére alkalmas. Mi a kedvenced? Szeretnéd minden nap egy új, friss kontaktlencse kényelmét élvezni, nem szeretsz vesződni az ápolással, tárolással? Gyakran utazol, gyakran sportolsz? Testre szabott lehetőség a MyDay egynapos lencsénk.
Keresd és próbáld ki a kontaktlencséinket a CooperVision partnereinél.

Több blog poszt