MiSight® 1 day

A gyerekek aktív, eseményekkel teli életet élnek. De akár játszanak, akár bicikliznek a barátaikkal, akár új dolgokat tanulnak az iskolában, a rövidlátás (myopia) megnehezítheti számukra, hogy részt vegyenek azokban a tevékenységekben, amelyeket szeretnek. És ahogy nőnek, a látásuk is romolhat.

Szerencsére, egy innovatív technológiának köszönhetően megkönnyíthetjük gyermeke életét, és segíthetünk lassítani a rövidlátás romlását1 a CooperVision MiSight® 1 day napi kontaktlencsékkel. Az ActivControl® technológiával ellátott MiSight® 1 day nem csak a rövidlátást korrigálja - ez az első lágy kontaktlencse, amely bizonyítottan jelentősen csökkenti a rövidlátás progresszióját gyermekeknél.*†1 A MiSight® 1 day kontaktlencse viselése esetén gyermeke tisztán lát, nem kell szemüveget viselnie, és továbbra is élvezheti a szeretett tevékenységeket.1,2,3

Ami miatt szeretni fogja

Korrigálja és 59%-kal lassítja a gyermekek rövidlátását a speciális ActivControl® Technológia használatával.*1

Magabiztos választás gyermeke számára. A 8-15 éves gyermekek véleménye, akik korábban még soha nem viseltek kontaktlencsét:

  • A gyermekek 90%-a azt mondta, hogy szívesebben viseli a MiSight® 1 napos kontaktlencsét, mint a szemüvegét.1
  • A gyermekek 90%-a képes volt önállóan behelyezni és eltávolítani a MiSight® 1 day lencsét.‡1

Gyermekbarát, lágy kontaktlencsék, amelyek könnyen használhatók.1

Kényelmes napi eldobható kontaktlencsék – nincs szükség tisztításra vagy tárolásra.

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét

* Egyfókuszú napilencsével összehasonlítva, egy 3 éves vizsgálat keretein beül.

† 3 év alatt a MiSight® 1 day átlagosan 59%-kal csökkentette a rövidlátás progresszióját az egyfókuszú kontaktlencsékhez képest.

‡ A szülők visszajelzése szerint.

Hivatkozások:

1. Chamberlain P, et al. A 3-year randomized clinical trial of MiSight® lenses for myopia control. Optom Vis Sci. 2019;96(8):556–567.

2. Sulley A, et al. Wearer experience and subjective responses with dual focus compared to spherical, single vision soft contact lenses in children during a 3-year clinical trial. Poster presented at AAO 2019, San Francisco, Calif.

3. Chamberlain P, et al, Further comparison of myopia progression in new and established myopia control treatment (MiSight® 1 day) groups. Presentation at BCLA 2019, Manchester, England.