A CooperVisiont az innováció élteti

A látásiparban mindennap élen járunk a legújabb tudományos és technológiai áttörések elősegítése terén. Részben ez ad lökést a munkánkhoz egy ilyen izgalmas környezetben.

A nagy múltú CooperVision társaság jól ismert az iparágban a bonyolult lencseillesztési problémák megoldásáról és a világ látáskorrekciós igényeinek kielégítéséről. Büszke örökséget kell fenntartanunk, és még rengeteget érhetünk el a lehető legjobb kontaktlencsék biztosítása terén. Kiállunk célunk mellett, hogy mindenki felismerje: nincs két egyforma szem.

A dolgok eltérő megközelítése csak a kezdetet jelenti a CooperVision számára. Az elveket átültetjük a gyakorlatba, magasra tesszük a lécet a termékek kiválósága tekintetében, továbbá megalkotjuk a kontaktlencsék következő generációját. Ehhez erős elkötelezettséget tartunk fenn az élvonalbeli kutatás-fejlesztés felé.

Ha pedig egy problémával szembesülünk, megoldjuk azt. Ennyire egyszerű.

Ha bővebben érdeklik alkalmazott technikáink, kattintson az alábbi hivatkozásokra, és megtudhatja, hogyan változtatja meg pozitívan az optikai ipart, valamint a kontaktlencsék világát a gyakorlatban alkalmazott tudomány és a technikai szakértelem.

Alkalmazott tudomány

Megtudhatja, milyen pozitív hatásokkal jár mindenütt technológiánk a lencseviselők számára.

Technikai szakértelmünk

Ismerje meg, hogyan szolgál K+F-csapatunk az innováció alapjaként.