• Avaira toric

Asztigmia korrekciójára szolgáló kontaktlencsék hosszan tartó kényelemmel és teljesítménnyel

RÖVIDEN
  • Havi viselés
  • Asztigmia korrekciójára tervezve
  • Szilikon-hidrogél anyag + UV-szűrés*
  • Segít a szem egészségének megőrzésében
  • Természetesen nedvesedő alapanyagnak köszönhetően nincs szükség további nedvesítésre

A CooperVision-nél úgy gondoljuk, hogy a betegek mindig a legújabb kontaktlencsét szeretnék viselni, amely megfelelnek a mai kor kihívásainak.

Ezért, az Avaira® toric utódjának létrehozásakor, ugyanazokat a termék jellemzőket tartottuk fenn, így biztosak lehetünk benne, hogy a páciensek biztosan és könnyeden tudjanak váltani.

Az új Avaira Vitality ™ toric lencsék lényegesen magasabb kényelemmel és látás stabilitással rendelkeznek, mint a korábbi Avaira® toric.

Avaira Vitality™ toric magasabb víztaralommal még fejlettebb lencsét jelent kifejezetten az asztigmiás páciensek számára.

Ha asztigmia miatt homályosan vagy torzan lát közelre és távolra, a CooperVision Avaira Vitality ™ toric kontaktlencse megfelelő választást jelenthetnek Önnek és szemének.
Az Avaira Vitality ™ toric kontaktlencse optimális formával rendelkeznek. A többlapos kialakításnak köszönhetően a lencsék stabilak, pontosan és kényelmesek. Közelre és távolra is tiszta látásban lesz része, illeszkedve egyéni igényeihez.

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrővel ellátott kontaktlencse nem helyettesíti az UV-szűrővel ellátott szemüveget, napszemüveget, mivel nem fedi le teljesen a szemet és a környező területeket. A pácienseknek továbbra is viselniük kell UV-szűrővel ellátott szemüveget, és követniük kell az illesztőjük kapcsolódó utasításait.

Aquaform technológia

Valószínűleg már találkozott az „Aquaform® technológia” kifejezéssel termékeinken, és elgondolkodott rajta, pontosan mit is jelenthet.

Optimalizált tórikus lencse-geometria

Az asztigmiás pácienseknek olyan lencsére van szükségük, amely más törőerőt kínál különböző pontokon, a látáskorrekció szempontjából megfelelő módo

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Asztigmia              

Asztigmia esetén ez a kontaktlencse lehet Önnek a megfelelő választás. Érdeklődjön szemész szakemberénél.

Kihordási idő

Havi

Segít egy egyszerű lencseviselési ütemtervet tartani – havonta cserélje le a lencsét.

UV-védelem

Igen

Az UV-szűrős lencse nem helyettesíti az UV-szűrős védőszemüveget, mint például az UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, mert nem fedi le teljesen a szemet és a környező területeket. Viselje továbbra is az UV-szűrős szemüveget, napszemüveget a szemész szakembere utasításainak megfelelően.

Nedvesedés

Az Aquaform® technológia megköti a vizet a lencsén, így természetes nedvesíthetőséget biztosít.

Kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre a kontaktlencse viselése során.

Kiszerelés

6 db / doboz

Egy dobozban 6 db lencse található.

Páciens tájékoztató

Tekintse meg tájékoztató oldalunkat!

Az oldal fontos információkat és használati utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és jegyezze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.