• A kontaktlencse, amelyet asztigmiás presbiópiás pácienseknek terveztek

A kontaktlencse, amelyet asztigmiás presbiópiás pácienseknek terveztek

RÖVIDEN
  • Havi csere
  • Presbiópia és asztigmia korrekcióra tervezve
  • A lencse nedves, a viselése pedig kényelmes marad
  • Természetesen nedvesedő, így kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre

Arra tervezték, hogy lépést tartson az Ön változó látásigényeivel.

Kikorrigáltatta az asztigmiáját, de úgy érzi, a közeli tárgyakra való fókuszálás újabban nehézséget okoz?

Ez a presbiópiára utaló jel lehet, ami minden 40 év feletti embert érint. A presbiópia okozhatja, hogy közeli tárgyak homályosnak tűnnek. Ahhoz, hogy minden távolságra élesen láthasson, új látáskorrekciós megoldásra lesz szüksége.

Lehet, hogy Ön eddig tórikus kontaktlencsét viselt asztigmiája korrigálására, de most már a presbiópiával is számolni kell, de erre is van megoldás!

A CooperVision® Biofinity® toric multifocal kontaktlencsék bevált lencse-technológiákat egyesítenek, hogy Ön könnyebben lépést tudjon tartani változó látásigényeivel.

  • ●   Az Optimised Toric Lens Geometry™ a különleges kialakításnak célja, hogy kiszámítható és stabil illeszkedést biztosítson, az állandóan jó látásélesség érdekében.

  • ●   A Balanced Progressive technológia több dioptria zónát tartalmaz mindegyik lencse, amelyeket személyre szabottan rendelnek az Ön saját dioptriájának megfelelően, azért, hogy minden távolságra tisztán lásson.  

  • ●   Az Aquaform® technológia  lehetővé teszi a lencse magas légáteresztést, megtartja nedvességet a lencsében a rendkívül hosszan tartó kényelem érdekében.

  • ●   Mindegyik Biofinity kontaktlencsében tökéletes egyensúlyban van a kényelem, a légáteresztés és a kiváló látásteljesítmény.

  • ●   Rendelésre készülnek több, mint 200.000 elérhető dioptria lehetőséggel, hogy az Ön konkrét látásigényeihez maximálisan illeszkedjenek.1

Hivatkozások:

  1.  CVI data on file 2019. A gyártott dioptria opciók kombinációjának teljes számára alapozva (szférikus dioptria, cilinder, tengelyállás és addíció – beleértve a D & N kombinációkat).

Aquaform technológia

Valószínűleg már találkozott az „Aquaform® technológia” kifejezéssel termékeinken, és elgondolkodott rajta, pontosan mit is jelenthet.

Optimalizált tórikus lencse-geometria

Az asztigmiás pácienseknek olyan lencsére van szükségük, amely más törőerőt kínál különböző pontokon, a látáskorrekció szempontjából megfelelő módo

Balanced Progressive technológia

Azoknak, akik közelre és távolra is gyengén látnak, a CooperVision multifokális kontaktlencséi a látásminőség új szintjét kínálják a Balanced Progr

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Presbyopia (amikor 40 éves kor felett a szem egyre kevésbé képes a közeli tárgyakra és a kisméretű betűkre fókuszálni, különösen gyér megvilágítás mellett).    

Presbyopia esetén ez a kontaktlencse lehet Önnek a megfelelő választás. Érdeklődjön szemész szakemberénél!

Asztigmia              

Asztigmia esetén ez a kontaktlencse lehet Önnek a megfelelő választás. Érdeklődjön szemész szakemberénél!

Kihordási idő

Havi

Ezt a lágy kontaktlencsét havonta kell lecserélnie.

UV-védelem

Nem

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a tulajdonságot, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-termékcsaládot.

Nedvesedés

A Biofinity kontaktlencsék természetesen nedvesedők külön felületkezelés és nedvesítőanyagok nélkül.

Kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre a kontaktlencse viselése során.

Kiszerelés

3 db /doboz

Egy dobozban 3 db lencse található.

Páciens tájékoztató

Tekintse meg tájékoztató oldalunkat!

Az oldal fontos információkat és használati utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és jegyezze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.