• Havi kontaktlencsék

Prémium minőségű lágy kontaktlencsék. Luxuskategóriájú kényelem tartós viselés esetén is.

RÖVIDEN
  • Havi csere
  • A lencse nedves, a viselése pedig kényelmes marad
  • Természetesen nedvesedő, így kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre

Akár hosszabb viselési időre is

A rövid- és távollátás korrekcióra szorul. Ezenkívül olyan lencsére van szüksége, amely egész napon át tartó kényelmet biztosít – kezdve a reggeli kávétól az ismerősökkel töltött estén át egészen éjfélig.
Ismerje meg a CooperVision Biofinity® szilikon-hidrogél kontaktlencsét, amely nem fogja megtörni napjai lendületét. A Biofinity lencsékben megtalálhatja azt a prémium kényelmet, amelyet régóta keres. Sőt, ezeket a lencséket akár hét napon át viselheti.

Egészségesebb lencseviselés

Az exkluzív Aquaform® technológiának köszönhetően a Biofinity lencse rengeteg oxigént enged át az Ön szeméhez. A természetes nedvesedés pedig tartós. Kitűnő látásélmény egy lágy és kényelmes lencsében, amely egészségesebb a szemeinek.
Ne elégedjen meg az egyszerű kontaktlencsékkel! Megérdemli a Biofinity kényelmét. Érdeklődjön szemész szakemberénél a Biofinity kontaktlencséről.

Aquaform technológia

Valószínűleg már találkozott az „Aquaform® technológia” kifejezéssel termékeinken, és elgondolkodott rajta, pontosan mit is jelenthet.

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Rövid- vagy távollátás

A rövidlátó páciensek tisztán látják a közeli tárgyakat, ám a távolabbi tárgyak homályosak számukra. Távollátás esetén a távoli tárgyak általában tisztán láthatók, viszont a közeli tárgyak esetében gondot jelent a megfelelő fókuszálás. Érdeklődjön szemész szakorvosánál, hogy megfelelő-e Önnek ez a kontaktlencse.

Kihordási idő

Havi

Ezt a lágy kontaktlencsét havonta kell lecserélnie.

UV-védelem

Nem

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a tulajdonságot keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-családot.

Nedvesedés

A Biofinity kontaktlencse természetesen nedvesedik külön felületkezelés és nedvesítőanyagok nélkül.

Kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre a kontaktlencse viselése során.

Kiszerelés

3 db / doboz

Egy dobozban 3 db lencse található.

Páciens tájékoztató

Tekintse meg tájékoztató oldalunkat!

Az oldal fontos információkat és használati utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és jegyezze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.