• clariti 1 day toric

Egészségesebb(1) módon korrigálja a szemtengelyferdülést (asztigmiát) napi eldobható szilikon-hidrogél lencsékkel.

RÖVIDEN
  • Kényelmes, napi csere
  • A szilikon-hidrogél lencsék egészségügyi előnyei
  • A szemtengelyferdülés (asztigmia) korrekciójára
  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt
  • UVA- és UVB-védelem(2)

Az egyetlen lencse kategóriájában szemtengelyferdülésre (asztigmiára)

A 2012-es Optician Awards alkalmával az év kontaktlencséjének választott(3) clariti® 1 day toric segítségével egyetlen lencsében élvezheti ki a napi eldobható használat kényelmét és a szilikon-hidrogél egészségügyi előnyeit. Valójában jelenleg ez az egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse szemtengelyferdülésre (asztigmiára).
 
A szilikon-hidrogél lencsék több oxigént engednek a szaruhártyára jutni, mint a hidrogél lencsék. Ez azért fontos, mert nagyobb „lélegzőképességet” jelent a lencséknek, ami fehérebb és csillogóbb szemhez, továbbá egészségesebb(1) lencseviselési élményhez vezet.

Kiváló, egész napos kényelem, amelyre számíthat

A szilikon-hidrogél egészségügyi előnyein felül a kényelemre is nagy hangsúlyt helyezünk. A clariti 1 day toric lencsék ezért tartalmazzák az egyedi WetLoc™ technológiát. Az WetLoc-eljárás olyan lencsét eredményez, amely természetes módon magához vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felszínén, így a szemek egész nap megőrzik nedvességüket és kényelemérzetüket.
 
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a clariti 1 day toric egészségügyi előnyeiről és mindennapos kényelméről – ez a világ egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencséje szemtengelyferdülésre (asztigmiára).

(1)Adataink alapján; a clariti 1 day fehérebb szemeket biztosít, mint a 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.
(3)Az „Optician” elnevezésű vezető brit optometrista szaklap díja az Egyesült Királyság elismert szemész szakorvosaiból álló bizottság döntése alapján.