• clariti 1 day lencsék

Rövid- vagy távollátó? Asztigmiával vagy presbyopiával diagnosztizálták? Élvezze az egynapos szilikon-hidrogél kontaktlencse egészséges viselési élményét!

RÖVIDEN
  • Kényelmes, napi csere
  • A szilikon-hidrogél lencsék egészséges viselési élménye
  • A rövidlátás, a távollátás, az asztigmia és a presbyopia korrekciójára
  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt
  • UVA- és UVB-védelem(1)

Fehérebb, csillogóbb szemek és egészségesebb(2) lencseviselési élmény

A CooperVision clariti® 1 day a világ első és egyetlen egynapos szilikon-hidrogél kontaktlencse-termékcsaládja. A szilikon-hidrogél lencsék az egynapos hidrogél lencsék egészségesebb(2) alternatíváját jelentik. Ez annak köszönhető, hogy több oxigént engednek át a szaruhártyához, mint a hidrogél lencsék.

A szilikon-hidrogél kiváló „lélegzőképességű” lencsét alkot, amely fehérebb és csillogóbb(2) szemeket eredményez, továbbá segít megőrizni egészségüket. Akár rövid- vagy távollátó, akár asztigmiás vagy presbyopiás, a clariti 1 day gondoskodik Önről.

Kiváló, egész napos kényelem, amelyre számíthat

Minden clariti 1 day lencse magas víztartalommal(3) rendelkezik – ami elengedhetetlen a kényelemhez. Ezt az WetLoc™ technológia teszi lehetővé. Az WetLoc-eljárás olyan lencsét eredményez, amely természetes módon magához vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felszínén, így a szemek egész nap megőrzik nedvességüket és kényelemérzetüket.

Érdeklődjön szemész szakorvosánál, optometristájánál a clariti 1 day egészségügyi előnyeiről és mindennapos kényelméről – ez a világ első és egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse-termékcsaládja (a kiejtése kb.: „klariti”).

(1)Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.
(2)Adataink alapján; a clariti 1 day fehérebb szemeket biztosít, mint a 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(3)A gyártó által közölt belső víztartalom.