• Kiemelkedő viselési élmény asztigmiások számára

Egynapos kontaktlencse asztigmiás páciensek számára

Ha asztigmiás, a látása közeli és távoli tárgyak esetén is homályos vagy torz lehet. A CooperVision MyDay® toric kontaktlencsék képesek korrigálni ezt a látásproblémát. Smart Silicone™ technológia –  a felülmúlhatatlan kényelem tudományos alapja.
A Smart Silicone™ technológiával készült  MyDay® lencse kiemelkedő viselési élményt nyújt.  A MyDay® alapanyagában található csúcstechnológiás  szilikoncsatornák annyira hatékonyan szállítják az oxigént,  hogy kevesebb nyers szilikonra van szükség a lencséhez. Ez megőrzi a lencse alapanyagából adódó nedvesedő  képességét és optimális víztartalmat biztosít.

Kiemelkedő viselési élmény

  • ISO-kompatibilis horizontális vastagság: Javítja a lencse stabilitását és csökkenti  az elfordulást, ami jobb látásélességet eredményez.
  • Sima, egyenletes felszín: Minimálisra csökkenti a szemhéj és a lencse közötti súrlódást, így kiemelkedő általános kényelmet nyújt.
  • Széles tórikus optikai zóna:Kitűnő látásélességet biztosít.
  • Optimalizált ballaszt tórikus kialakítás: Kisebb mértékű elfordulás a jobb látásstabilitásért.

Optimalizált tórikus lencse-geometria

Az asztigmiás pácienseknek olyan lencsére van szükségük, amely más törőerőt kínál különböző pontokon, a látáskorrekció szempontjából megfelelő módo

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Asztigmia              

Asztigmia esetén ez a kontaktlencse lehet Önnek a megfelelő választás. Érdeklődjön szemész szakemberénél!

Kihordási idő

Napi

Ezt a lágy kontaktlencsét naponta kell lecserélnie.

UV-védelem

Igen*

*Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.