proclear 1day multifocal kontaktlencse doboz

Proclear® 1 day multifocal kontaktlencsék

Ha imádja az eldobható napi kontaktlencsék kényelmét, de a látása változásával extrém szemszárazságot és irritációt is tapasztal a lencseviselés során, a CooperVision® Proclear® 1 day multifocal egynapos multifokális kontaktlencsék segíthetnek. Ezek kifejezetten az Önhöz hasonló kontaktlencse-viselők számára készültek PC Technology™ technológiával, amely megköti a nedvességet a lencsékben, így azok egész nap frissek és kényelmesek maradnak. Mindennapi teendőire koncentráljon, ne pedig a kontaktlencséire. Ezt kínálja Önnek a Proclear® kontaktlencse.

A funkciók, amelyeket imádni fog

Az egyedi multifokális lencsekialakítás nem csupán megőrzi a távolra történő éleslátását, hanem optimalizálja a közeli és a közepes távolságú éléslátást is.

A PC Technology™ megköti a vizet minden Proclear kontaktlencsében és védőpajzsot hoz létre körülötte, így tisztán tartva a lencsét. A kontaktlencsék ezáltal hidratáltak maradnak, így egész nap nedvesnek és kényelmesnek érzi azokat.

A Proclear lencse anyaga segít elkerülni a szemirritációt azáltal, hogy ellenáll a lerakódások keletkezésének az egész nap folyamán.

Kényelmes napi csereütemterv, tisztítás nélkül.

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét
Girl with dark hair sitting in front of a laptop, smiling
Tudnivalók az egynapos kontaktlencsékről
Older man with backpack on outside, smiling
Tudnivalók a CooperVision multifokális kontaktlencsékről