• Proclear 1 day multifocal

Már elmúlt 40? Élvezze a tiszta látást a napi eldobható lencsék kényelmével.

RÖVIDEN
  • 96%-os hidratáció egész nap, még 12 órányi viselés után is
  • Tiszta látás minden távolságra
  • A kontaktlencsék viselésekor segíthet enyhíteni a szemszárazságot

Megfelelő fókusz közelre, távolra és közepes távolságra

Ha a 40 és 45 év közötti korosztályba tartozik, talán észrevette, hogy látása homályosabb, amikor közeli tárgyakra próbál fókuszálni. Az állapotot neve presbyopia, és idővel mindenkit érint.
A CooperVision Proclear® 1 Day multifokális kontaktlencsék segítségével tiszta látásban lesz része, akár e-mailt olvas a telefonján, akár a számítógépén dolgozik, vagy egy távoli hirdetőtáblát próbál kibetűzni.
Mivel ezek napi kontaktlencsék, mindennap friss, új pár lencsét használhat – ez pedig határozott előny, ha a kontaktlencsék allergiás viszketést okoznak a szemében.

Természetes ellenállás a szárazsággal szemben

A PC Technology™ lehetővé teszi, hogy a vízmolekulák ténylegesen beépüljenek a Proclear 1 Day multifokális kontaktlencsébe, természetes ellenállást alkotva a kiszáradással szemben.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biztonsági és gyógyszerészeti hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a Proclear 1 Day multifokális kontaktlencséről.

PC technológia

A szemszárazság gyakori panasz a lencseviselők körében, különösen a presbyopiás betegeknél, akik az életkor előrehaladtával gyakran egyre nagyobb f

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Preszbiopia (amikor 40 éves kor felett a szem egyre kevésbé képes a közeli tárgyakra és a kisméretű betűkre fókuszálni, különösen gyér megvilágítás mellett).    

Preszbiopia esetén ez a kontaktlencse lehet Önnek a megfelelő választás. Érdeklődjön szemész szakorvosánál.

Csereperiódus

Napi eldobható

Mindennap friss, új pár kontaktlencsét élvezhet.

UV-védelem

Nem 

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a funkciót keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-termékcsaládot.

Nedvesíthetőség

A kontaktlencsék a PC Technology™ segítségével őrzik meg a nedvességüket.   

A Proclear kontaktlencsékben használt PC Technology™ az emberi sejthártyában természetes módon megtalálható molekulákat tartalmaz. Ezek a molekulák magukhoz vonzzák és maguk körül megkötik a vizet, így az eldobható kontaktlencsék akár 12 órás viselés esetén is nedvesek és kényelmesek maradnak.

Kiszerelés

30/doboz 

Egy dobozban 30 db lencse található.

Betegtájékoztató

Tekintse meg a betegtájékoztató oldalt 

Az oldal fontos információkat és utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és őrizze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.