• Proclear 1 day kontaktlencsék

A hidrogél lencsék teljesítménye egy napi kontaktlencse előnyeivel vegyítve

RÖVIDEN
  • 96%-os hidratáció egész nap, még 12 órányi viselés után is
  • A tartós oxigénáramlás segít megőrizni szeme tisztaságát és fehérségét
  • A kontaktlencsék viselésekor segíthet enyhíteni a szemszárazságot

A rövid- vagy távollátás korrekciója

Ha kontaktlencsét visel, szemei szárazak és vörösek lesznek? Ha gyakran cseréli kontaktlencséit, könnyebben megszabadulhat a fehérjéktől és az allergénektől, mielőtt azok lerakódhatnának a lencsén.
Adja meg szemének, amire szüksége van: egy friss pár CooperVision Proclear® 1 Day kontaktlencsét mindennap. A látása hálás lesz érte.

Természetes ellenállás a szárazsággal szemben

A PC Technology™ lehetővé teszi, hogy a vízmolekulák ténylegesen beépüljenek a Proclear 1 Day kontaktlencsébe, természetes ellenállást alkotva a kiszáradással szemben.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biztonsági és gyógyszerészeti hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a Proclear 1 Day kontaktlencsékről.

PC technológia

A szemszárazság gyakori panasz a lencseviselők körében, különösen a presbyopiás betegeknél, akik az életkor előrehaladtával gyakran egyre nagyobb f

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Rövid- és távollátás

A rövidlátó betegek tisztán látják a közeli tárgyakat, ám a távolabbi tárgyak homályosak számukra. Távollátás esetén a távoli tárgyak általában tisztán láthatók, viszont a közeli tárgyak esetében gondot jelent a megfelelő fókuszálás. Érdeklődjön szemész szakorvosánál, hogy megfelelő-e Önnek ez a kontaktlencse.

Csereperiódus

Napi eldobható

A lencséket naponta kell eldobni és újra cserélni.

UV-védelem

Nem

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a funkciót keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-termékcsaládot.

Nedvesíthetőség

A kontaktlencsék a PC Technology™ segítségével őrzik meg a nedvességüket.

A Proclear® kontaktlencsékben használt PC Technology™ természetes módon biokompatibilis. A lencsék határozottan megkötik a vizet, így az eldobható kontaktlencsék még 12 órányi viselés esetén is hidratáltak maradnak.

Kiszerelés

30/doboz 

Egy dobozban 30 db lencse található.

Betegtájékoztató

Tekintse meg a betegtájékoztató oldalt

Az oldal fontos információkat és utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és őrizze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.