• Proclear multifocal toric

Élvezze az asztigmia korrigálására készült multifokális kontaktlencséink nyújtotta kényelmet

RÖVIDEN
  • Havi csereperiódus
  • Az asztigmia és a preszbiopia korrekciójára
  • 96%-os hidratáció egész nap, még 12 órányi viselés után is
  • A kontaktlencsék viselésekor segíthet enyhíteni a szemszárazságot

Duális korrekció a tiszta látásért

Ha Ön asztigmiás, homályos vagy torz látást tapasztalhat. Ez bármilyen életkorban megtörténhet.
Ám valamikor 40 és 45 éves kor között mindenki homályosan kezdi látni a közeli tárgyakat, például a könyveket és az étlapokat. Ezt a látásproblémát presbyopiának nevezzük, és része a szemek természetes öregedési folyamatának.
Ha mindkét problémát ki szeretné javítani, olyan lencsére van szüksége, amely bármilyen távolságra korrigálja a látást – ilyen például a Proclear® multifokális tórikus kontaktlencse. Ez a lencse tiszta látást biztosít, akár újságot olvas, akár egy távoli feliratot próbál kibetűzni.

Természetes ellenállás a szárazsággal szemben

A PC Technology™ lehetővé teszi, hogy a vízmolekulák ténylegesen beépüljenek a Proclear multifokális tórikus kontaktlencsébe, természetes ellenállást alkotva a kiszáradással szemben.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biztonsági és gyógyszerészeti hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a Proclear multifokális tórikus kontaktlencsékről.

PC technológia

A szemszárazság gyakori panasz a lencseviselők körében, különösen a presbyopiás betegeknél, akik az életkor előrehaladtával gyakran egyre nagyobb f

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Asztigmia és preszbiopia

Szemtengelyferdülés (asztigmia) esetén a szem nem képes a tárgyakról éles képet alkotni a retinán, így a látás homályos. A preszbiopia a szem progresszív módon romló képessége a közeli tárgyakra és kisméretű betűkre való fókuszálás terén 40 éves kor felett, különösen gyér megvilágítás esetén. Érdeklődjön szemész szakorvosánál, hogy megfelelő-e Önnek ez a kontaktlencse.

Csereperiódus

Havi

Ezeket a lágy, eldobható lencséket csak havonta egyszer kell lecserélnie.

UV-védelem

Nem 

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a funkciót keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-termékcsaládot.

Nedvesíthetőség

Megköti a vizet a lencsén, így természetes nedvesíthetőséget biztosít.

A Proclear kontaktlencsékben használt PC Hydration Technology™ az emberi sejthártyában természetes módon megtalálható molekulákat tartalmaz. Ezek a molekulák magukhoz vonzzák és maguk körül megkötik a vizet, így az eldobható kontaktlencsék akár 12 órás viselés esetén is nedvesek és kényelmesek maradnak.

Kiszerelés

3/doboz

Egy dobozban 3 db lencse található.

Betegtájékoztató

Tekintse meg a betegtájékoztató oldalt 

Az oldal fontos információkat és utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és őrizze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.