• Proclear kontaktlencsék

Havi kontaktlencsék rövid- és távollátásra

RÖVIDEN
  • Havi csereperiódus
  • Tiszta látás és kivételes kényelem
  • 96%-os hidratáció egész napon át
  • A kontaktlencsék viselésekor segíthet enyhíteni a szemszárazságot

Őrizze meg szeme nedvességét és a kényelmet

A homályos rövid- vagy távollátás korrekciója terén minden kontaktlencse ugyanazt tudja, nem igaz? Nem igazán!
Szemben más lencsékkel, amelyek rövid viselés után is szemviszketést és -szárazságot okozhatnak, a CooperVision Proclear® szférikus kontaktlencsék megadják a szükséges pluszt, így a lencsék egész nap megőrzik nedvességüket, és kényelmes érzést nyújtanak.

Természetes ellenállás a szárazsággal szemben

A PC Technology™ lehetővé teszi, hogy a vízmolekulák ténylegesen beépüljenek a Proclear Sphere kontaktlencsébe, természetes ellenállást alkotva a kiszáradással szemben.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biztonsági és gyógyszerészeti hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a Proclear Sphere kontaktlencsékről.

PC technológia

A szemszárazság gyakori panasz a lencseviselők körében, különösen a presbyopiás betegeknél, akik az életkor előrehaladtával gyakran egyre nagyobb f

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Rövid- és távollátás

A rövidlátó betegek tisztán látják a közeli tárgyakat, ám a távolabbi tárgyak homályosak számukra. Távollátás esetén a távoli tárgyak általában tisztán láthatók, viszont a közeli tárgyak esetében gondot jelent a megfelelő fókuszálás. Érdeklődjön szemész szakorvosánál, hogy megfelelő-e Önnek ez a kontaktlencse.

Csereperiódus

Havi

Ezeket a lágy, eldobható lencséket csak havonta egyszer kell lecserélnie, így spórolhat is, miközben szemei kényelméről gondoskodik.

UV-védelem

Nem 

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a funkciót keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-termékcsaládot.

Nedvesíthetőség

Megköti a vizet a lencsén, így természetes nedvesíthetőséget biztosít.

A Proclear kontaktlencsékben használt PC Technology™ természetes módon biokompatibilis. A lencsék határozottan megkötik a vizet, így az eldobható kontaktlencsék még 12 órányi viselés esetén is hidratáltak maradnak.

Kiszerelés

3/doboz

Egy dobozban 3 db lencse található.

Betegtájékoztató

Tekintse meg a betegtájékoztató oldalt 

Az oldal fontos információkat és utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és őrizze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.