• Proclear toric

Egész napos kényelem és asztigmia korrekció

RÖVIDEN
  • Havi csereperiódus
  • Stabil tájékozódás és kitűnő látás
  • 96%-os hidratáció egész nap, még 12 órányi viselés után is
  • Kiterjesztett dioptriatartomány is elérhető a nagyfokú asztigmiás korrekcióhoz
  • A kontaktlencsék viselésekor segíthet enyhíteni a szemszárazságot

Nagyfokú asztigmiás korrekcióra is alkalmas

Ha asztigmiás, a látása közeli és távoli tárgyak esetén is homályos vagy torzított lehet. A CooperVision Proclear® tórikus kontaktlencsék korrigálják ezt a problémát. Még nagyfokú szemtengelyferdülés (asztigmia) esetén is élvezheti a Proclear Toric lencsék előnyeit a kiterjesztett dioptriatartománynak (XR) köszönhetően.
Ám nemcsak az asztigmia korrekciójára van szüksége. Fontos, hogy a lencsék kényelmesek is legyenek. Mi odafigyelünk az igényeire. A Proclear Toric lencsék 96%-os hidratáltsági állapotban maradnak, még 12 órányi viselés után is.

Természetes ellenállás a szárazsággal szemben

A PC Technology™ lehetővé teszi, hogy a vízmolekulák ténylegesen beépüljenek a Proclear Toric kontaktlencsébe, természetes ellenállást alkotva a kiszáradással szemben.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biztonsági és gyógyszerészeti hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a Proclear Toric kontaktlencsékről.

PC technológia

A szemszárazság gyakori panasz a lencseviselők körében, különösen a presbyopiás betegeknél, akik az életkor előrehaladtával gyakran egyre nagyobb f

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Szemtengelyferdülés (asztigmia)

Szemtengelyferdülés (asztigmia) esetén ez a kontaktlencse lehet Önnek a megfelelő választás. Érdeklődjön szemész szakorvosánál.

Csereperiódus

Havi

Ezeket a lágy, eldobható lencséket csak havonta egyszer kell lecserélnie, így spórolhat is, miközben szemei kényelméről gondoskodik.

UV-védelem

Nem 

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a funkciót keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-termékcsaládot.

Nedvesíthetőség

A kontaktlencsék a PC Technology™ segítségével őrzik meg a nedvességüket.

A Proclear kontaktlencsékben használt PC Hydration Technology™ az emberi sejthártyában természetes módon megtalálható molekulákat tartalmaz. Ezek a molekulák magukhoz vonzzák és maguk körül megkötik a vizet, így az eldobható kontaktlencsék akár 12 órás viselés esetén is nedvesek és kényelmesek maradnak.

Kiszerelés

8.4 görbülettel: 6db/doboz. Egy dobozban 6 db lencse található.

8.8 görbülettel: 3db/doboz. Egy dobozban 3 db lencse található.

Betegtájékoztató

Tekintse meg a betegtájékoztató oldalt 

Az oldal fontos információkat és utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és őrizze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.