• Proclear multifocal

Multifokális látáskorrekcióra van szüksége, ám ezt szeretné titokban tartani?

RÖVIDEN
  • Havi csereperiódus
  • Tiszta látás minden távolságra
  • 96%-os hidratáció egész nap, még 12 órányi viselés után is
  • A kontaktlencsék viselésekor segíthet enyhíteni a szemszárazságot

Negyvenesek: mondjunk nemet a bifokális szemüvegre

40 és 45 éves kor között a szem elveszti azon képességét, hogy közeli tárgyakra fókuszáljon. A jelenség neve „presbyopia”, és a természetes öregedési folyamat része. Ez nem jelenti azonban, hogy a nagyszülei bifokális szemüvegét kellene hordania.
Élvezze inkább a CooperVision Proclear® multifokális kontaktlencsék által kínált kényelmet és szabadságot. Ezek a lágy, rugalmas lencsék tiszta látást biztosítanak, akár a telefonon gépel, akár a számítógépen dolgozik, vagy épp az utcanévtáblát keresi, amely erre van... valahol.

Természetes ellenállás a szárazsággal szemben

A PC Technology™ lehetővé teszi, hogy a vízmolekulák ténylegesen beépüljenek a Proclear multifokális kontaktlencsébe, természetes ellenállást alkotva a kiszáradással szemben.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biztonsági és gyógyszerészeti hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a Proclear multifokális kontaktlencsékről.

PC technológia

A szemszárazság gyakori panasz a lencseviselők körében, különösen a presbyopiás betegeknél, akik az életkor előrehaladtával gyakran egyre nagyobb f

A termékről részletesen
Alkalmazási területek

Preszbiopia (amikor 40 éves kor felett a szem egyre kevésbé képes a közeli tárgyakra és a kisméretű betűkre fókuszálni, különösen gyér megvilágítás mellett).    

Preszbiopia esetén ez a kontaktlencse lehet Önnek a megfelelő választás. Érdeklődjön szemész szakorvosánál.

Csereperiódus

Havi

Ezeket a lágy, eldobható lencséket csak havonta egyszer kell lecserélnie.

UV-védelem

Nem 

Ezek a lencsék nem biztosítanak védelmet az UV-sugárzás ellen. Ha ezt a funkciót keresi, tekintse meg az Avaira kontaktlencse-termékcsaládot.

Nedvesíthetőség

A kontaktlencsék a PC Technology™ segítségével őrzik meg a nedvességüket.

A Proclear® kontaktlencsékben használt PC Technology™ természetes módon biokompatibilis. A lencsék határozottan megkötik a vizet, így az eldobható kontaktlencsék még 12 órányi viselés esetén is hidratáltak maradnak.

Kiszerelés

3/doboz 

Egy dobozban 3 db lencse található.

Betegtájékoztató

Tekintse meg a betegtájékoztató oldalt 

Az oldal fontos információkat és utasításokat tartalmaz. Figyelmesen olvassa el, és őrizze meg az információkat későbbi felhasználás céljából.