proclear multifocal toric kontaktlencse doboz

Proclear® multifocal toric kontaktlencsék

Ha Ön asztigmiás, és a látása változik, előfordulhat, hogy szemszárazságot és irritációt is tapasztal a lencse viselése során. A CooperVision® Proclear® multifocal toric multifokális tórikus kontaktlencsék segíthetnek. Ezek kifejezetten az Önhöz hasonló kontaktlencse-viselők számára készültek PC Technology™ technológiával, amely megköti a nedvességet a lencsékben, így azok egész nap frissek és kényelmesek maradnak. Mindennapi teendőire koncentráljon, ne pedig a kontaktlencséire. Ezt kínálja Önnek a Proclear® kontaktlencse.

A funkciók, amelyeket imádni fog

A Balanced Progressive® technológia több korrekciós zónát biztosít minden lencse esetében, amelyek az Ön egyéni dioptriaértékeihez igazodnak, így Ön minden távolságban tisztán láthat.

A CooperVision, a tórikus kontaktlencsék piacvezető vállalata által gyártott Proclear tórikus kialakítású lencse a szemre felhelyezve stabilitást, kényelmet és jó látásteljesítményt biztosít.

A PC Technology™ megköti a vizet minden Proclear kontaktlencsében és védőpajzsot hoz létre körülötte, így tisztán tartva a lencsét. A kontaktlencsék ezáltal hidratáltak maradnak, így egész nap nedvesnek és kényelmesnek érzi azokat.

A Proclear lencse anyaga segít elkerülni a szemirritációt azáltal, hogy ellenáll a lerakódások keletkezésének az egész nap folyamán.

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét
Blonde girl driving a car, looking back while smiling
Mi az asztigmia?
Guy outside, writing on his tablet
Mi a presbyopia?