Segít tisztán látni minden távolságra az egyes kontaktlencsékben található több korrekciós zóna révén, az Ön egyéni dioptriaigényéhez igazítva.

Kizárólag illusztrációs célokra 

Ha Ön 40 év feletti, akkor észreveheti, hogy nehezebb az Önhöz közel eső tárgyakra fókuszálni — különösen gyenge fényben, például amikor a kedvenc éttermében próbálja elolvasni a menüt. Ezt az állapotot presbiópiának nevezik, és mindenkit érint.

A Balanced Progressive® technológiának köszönhetően Ön olyan kontaktlencsét viselhet, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen távolságra éleen láthasson.

Ez a technológia több látáskorrekciós zónát is tartalmaz — közelre, köztes távolságra és távolra. A lencsék pedig testre szabhatók az Ön egyedi dioptriaértékeihez, így kivételes látást élvezhet minden távolságban

ELŐNYÖK:

Lehetővé teszi, hogy a szemészeti szakember minden kontaktlencsét személyre szabjon az Ön egyedi dioptriaértékéhez, és így Ön minden távolságban kivételes látást élvezhessen — közelre, köztes távolságra és távolra is

A presbiópia nem jelenti azt, hogy meg kell békélnie az olvasószemüvegekkel

A Balanced Progressive® technológia működése

Hol találja meg ezt a technológiát:

A minden távolságban éles látásért kérdezze szemészeti szakemberét a Biofinity® multifokális, Balanced Progressive® technológiával rendelkező kontaktlencsékről.