Vízbarát kontaktlencsét hoz létre, amely egész napos kényelmet nyújt, különösen azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik szemszárazságot tapasztalnak

Kizárólag illusztrációs célokra

A PC Technology™ egy egyedülálló lencseanyagot eredményez, amely vonzza és megőrzi a nedvességet, ezáltal megőrzi a lencse nedvességtartalmát és mérsékli a szárazságérzést. Ezt a technológiát kifejezetten azért hoztuk létre, hogy a kontaktlencsék viselése közben szemszárazságot és irritációt tapasztaló embereknek segítsünk.

Így működik a PC Technology™: A foszforilkolin (PC) molekulák természetes módon vízbarátok. Ezek vonzzák a könnyben lévő vízmolekulákat, és a kontaktlencsék felületéhez kötik őket. Ezáltal a lencsék körül „nedvesség pajzsot” képeznek, amely segít tisztán és nedvesen tartani azokat, így viselőjük egész nap nedvesnek és kényelmesnek érzi a lencséket.

Ezenkívül a PC Technology™ kontaktlencsék eredeti víztartalmuk akár 96%-át is megőrzik — még 12 órás viselés után is — így egész napos kényelmet nyújtanak.

ELŐNYÖK:

Így a lencsék frissek, hidratáltak és kényelmesek maradnak egész nap

A lerakódásoknak ellenálló felület segít a kontaktlencséket tisztán tartani és a szem egészségét megőrizni

A PC Technology™ működése

Hol találja meg ezt a technológiát:

Ha vízbarát, egész napos kényelmet nyújtó kontaktlencséket szeretne, kérdezze szemészeti szakemberét a Proclear® lencsékről és a PC Technology™ előnyeiről.