Proclear multifocal toric havi kontaktlencse

  • A világ első havi multifokális tórikus lencséje.
Termékleírások

Jellemzők

  • Maximalizálja a binokuláris látásélességet minden távolságra
  • Formába öntött hátsó felületű tórikus lencse inverz prizmaballaszttal 3 és 9 óra irányában
  • Enyhítheti a szemszárazság okozta kényelmetlenséget

Balanced Progressive™ technológia

A CooperVision Proclear® Multifocal Toric segítségével napjaink egyre több asztigmiás–preszbiopiás betege kitűnő látást élvezhet bármilyen távolságra. Ezek a lencsék ezenkívül értéknövelt egyedi lencseillesztést biztosítanak praxisa számára.
A Proclear Multifocal Toric lencse a balanszírozott progresszív technológiát alkalmazza, amely kombinálja a szférikus és az aszférikus optikát, valamint az egyedi zónaméreteket, ily módon létrehozva egy „D” lencsét a domináns szem számára, illetve egy „N” lencsét a nem domináns szemre. Ez a két lencsekialakítás együttesen maximalizálja a binokuláris látásélességet minden távolságra – közelre, közepes távolságra és távolra.
A Proclear multifokális tórikus lencsék illesztési útmutatója pedig egyszerű, háromlépéses módszert ismertet a lencsék illesztéséhez.

Szabadalmaztatott PC Technology™

A Proclear multifokális tórikus lencsék az exkluzív PC technológiát alkalmazó gyártási eljárással készülnek. A PC technológia kényelmesebbé teszi a lencseviselést – ez különösen fontos a preszbiopiás betegeknél, akik az öregedéssel együtt gyakran szemszárazságot tapasztalnak.
A multifokális lencsék közül egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.

 

Lencsetechnológia

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
omafilcon B / 62%
Kihordási idő
Havi
Oxigén-áteresztő képesség
38.6 Dk/t (–3.00 D-nál)
Kiszerelés
3 db / doboz
Lencse-kialakítás
D lencse, N lencse
Bázisgörbület
8,8, 8,4
Átmérő
14,4
Szférikus érték
+20,00D - -20,00D
(0,50D lépésköz +/-6,50D felett)
Cylinder dioptria
-0,75 - -5,75
(0,50D lépésköz)
Tengely
5° - 180°
(5° lépésköz)
Addíció
+1,00 - +4,00
(0,50D lépésköz)
Viselési előírás
Napi viselés / Havi csere